Dårlig service

For en tid tilbake var jeg på HENNE sin prisutdeling Nåløyet hvor alle tilstede fikk goodiebags på vei ut. I den posen var det vanlige reklameeffekter…noen kjekkere enn andre. Idag satte jeg meg ned for å sjekke nettbutikkene som hadde lagt ved gavekort og fant en del fint. En av disse gavekortene var fra My-Wardrobe.com som lovet meg 500 kr i rabatt hvis jeg handlet FØR 29/2 og brukte mer enn 1500 kroner. De hadde oppgitt rabattkoden MYHENNE som jeg selvfølgelig benyttet meg av…denne blusen hadde vært perfekt til sommerbrun hud og sene drinker en lørdag i juli. Perfekt for meg….V-utringning OG stoff som krøller seg litt foran magen (som snart er helt borte lol)

Denne blusen kommer akdri i min postkasse for koden funket ikke. Da blir jeg sur og gidder ikke kjøpe den for full pris. Er jeg urimelig da? Føler noe er lovet meg som ikke overholdes….jeg får teste de andre gavekortene som lå i goodiebagen, eller evnt droppe det. Note to self: når Bloggawards arrangeres må ALLE gjestene få de KULESTE goodiebagsene hvor alt funker! VIKTIG!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-23T15:55:01+00:00 23. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. flink pike 23. februar 2012 at 21:41 - Reply

  kjedelig ja! 

 2. Kirsty Glenne 23. februar 2012 at 22:24 - Reply

  It works if you put a dash MY-HENNE, not an intentional mistake and from tomorrow it will work with the MYHENNE, sorry for the confusion (a technical hitch)

 3. LIKER! 23. februar 2012 at 23:34 - Reply

  Dvs at nå kan alle gå inn og bruke den koden? Det var i så fall superduper service 😉

  • Trine Grung 24. februar 2012 at 06:06 - Reply

   Hihi sant, så sant

  • Kirsty Glenne 26. februar 2012 at 11:50 - Reply

   Ja…. og den er nå gyldig helt til slutten mars! Pga feilen som oppstod 🙂

 4. Stephen Grindhaug 23. februar 2012 at 23:49 - Reply

  Syns bare det er rett og rimelig at du skal få avslag når de «lurer» deg på den måten. De bør jo dobbelsjekke at slike ting fungerer før de deler det ut. 

 5. Sunniva 16. mars 2012 at 00:23 - Reply

  Skulle bruke denne rabattkoden selv, men jeg fant jo søren meg ikke ut hvor jeg skulle skrive den inn! Husker du hvor du skrev den inn?

  • Trine Grung 16. mars 2012 at 19:37 - Reply

   Ikke nå lenger. Droppet det når den ikke funket. Irriterende

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits