Vi elsker Drammen og Chills

Idag har Maria sin siste dag hos oss.Enn så lenge. Hun har hatt praksisplass i to måneder og vi har hatt mye hjelp i henne. Derfor ble det lunsj på Jonas B Gundersen som en slags takk for hjelpen hilsen fra oss….koselig!

Drammen viser seg fra sin beste side om dagen! Jeg har skikkelig vårfølelse og elsker det! Solen stråler, det er 10 pluss grader ute og masse har falt på plass denne uken. Flere folk er på vei inn i Chills-systemet…..jeg gleder meg sånn over dagene nå at jeg ikke helt klarer å stå stille!

Til uken er det feriedager for min del. Fjellet venter, men det spørs om jeg klarer å roe ned mens jentene er på kontoret og koser seg!!? Jeg vil være her hver dag, jobbe og nyte alt det vi får til! Men alle trenger ferie og kroppen min skriker etter litt fjelluft! Min gode venninne Kathrine og jeg drar med oss ungene på tur. Skiturer, kvikk-lunsj, appelsiner og kos. Håper på strålende sol…blir en brune i fjellet nå eller må solen varme mer før det skjer? Her er noen bilder fra dagen idag…legg merke til den flotte gaven jeg fikk at Maria: du er en inspirasjon. Tusen takk M!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:00:08+00:00 24. februar, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|7 Comments

7 Kommentarer

 1. randreablogg.com 24. februar 2012 at 15:55 - Reply

  Så koselig 🙂 Flinke er dere!

 2. Tone79 24. februar 2012 at 19:37 - Reply

  Hva skjer med oppussingsprosjektet? Venter og venter på oppdatering. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  • Trine Grung 24. februar 2012 at 19:59 - Reply

   Ååååå det kommer! Måtte bare ha en liten pause siden jeg jobber så mye for tiden. Skal dele veldig snart!!

 3. Kaosin07 26. februar 2012 at 17:26 - Reply

  Når skal dere på sykkel tur ? Det var et spennende prosjekt.Stine Maries stiftelse.

  • Trine Grung 26. februar 2012 at 18:28 - Reply

   Vi skal sykle og det starter 19 mai. Men siden jeg har startet eget selskap siden jeg sa ja til å være med kan jeg ikke sykle hele turen. Det blir for lenge å være borte i 4 uker når ansatte og kunder forventer min tilstedeværelse

  • Trine Grung 26. februar 2012 at 18:28 - Reply

   Vi skal sykle og det starter 19 mai. Men siden jeg har startet eget selskap siden jeg sa ja til å være med kan jeg ikke sykle hele turen. Det blir for lenge å være borte i 4 uker når ansatte og kunder forventer min tilstedeværelse

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits