Snøen smelter = tid for vårsko!

Deilig helg, kjære leser! Jeg var tidlig ute og nøt solen sammen med nabodamer. Morgentur både lørdag og søndag!  Vi la bak oss noen mil på asfalt. Snøen smelter litt og litt hver eneste dag og jeg blir helt yr av å høre sildrende vann og se bar asfalt. Våren er definitivt i anmarsj og allergitabelettene likeså. Datter og jeg er omtrent like allergiske både mot hassel, som starter innen kort tid, og bjørk. Sistnevnte er verstingen, og når det det står på som verst holder jeg meg innomhus.

Men drit nå i det enn så lenge. Det var sildrende vann og bar asfalt som var tema. Da jeg var ute imorges gikk jeg og drømte om sko. Sandaler, bare tær og ingen tette sko i sikte. Endte med at jeg surfet nettet og fant noen favoritter: De oppe til venstre får du evnt HER.

Var de ikke fine? Spesielt de gråe opp til høyre. Skulle noen ganger ønske at jeg ikke var så høy for de fargerike hælskoene oppe til venster var en DRØM. Det er 10 cm hæl på de…ergo jeg blir 190 cm. Ikke greit, synes jeg….liker ikke å stikke meg SÅ mye frem. Det er rart med akkurat det. Jeg har endre meg skikkelig de siste årene. Jeg er blitt så kjedelig i klesveien, ikke noe sprelsk lenger. Jeg blir så usikker i butikkene og er redd det kan bli for mye. Jeg må skjerpe meg, virkelig! Farger skal inn i kolleksjonen nå!

Dette er en av grunnene til at jeg har kjøpt meg ORANSJ bukse! Skal ta bilder når den kommer. I år NEKTER jeg å gå i et med tapeten klesmessig. Jeg SKAL frekke meg til og strebe etter å ha på meg et fargerikt plagg hver dag. Jeg heller fort mot beige, hvitt og brunt for tiden. BORING! Men når jeg er hjemme er det kun kosedress. Heldigvis er maken likedann og derfor ingen reaksjoner på akkurat det.

SøndagsTrine: usminket, oransj kosedress, klemme i håret (skal til frisøren imorgen…grøsser av kråkebollen på toppen nå asltså) og en tekopp på lur. Verandadøren står åpen og maken sitter og soler seg. Det er vår folkens, VÅR!!!!!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-02-26T14:03:57+00:00 26. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. randreablogg.com 26. februar 2012 at 14:23 - Reply

  Syns også de skoene øverst til høyre var veldig fine 🙂 Er så deilig at våren er på vei, helt fantastisk! Håper bare det er nok snø på hytta, drar på onsdag og håper på noen fine skiturer!

 2. Trondheim 26. februar 2012 at 16:29 - Reply

  Tips! Falkanger/Eurosko har noe som er nesten helt maken, de er bare helt supre å gå i, og med det mykeste skinn:)

 3. Ella 26. februar 2012 at 16:36 - Reply

  De fargerike var absolutt finest! Hvor er de fra?

 4. Kikki Berli-Johnsen 29. februar 2012 at 22:58 - Reply

  Du … søte deg. Når jeg som er 188 cm høy våger å gå på høye hæler så gjør du også. 😉

  • Trine Grung 1. mars 2012 at 08:14 - Reply

   Ok. Jeg gjør det jo men føler ofte jeg stikker meg for mye frem hehe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits