Spille på lag med gråe hår?

Jeg sitter i frisørstolen. Det er vinterferie og datter er med på tur til Drammen. Vi skal ha en hel jentedag for oss selv, med kos og jenteteting, som hår. Jeg har ille mye grått hår og må gjøre noe med det. Forrige uke hadde jeg bestemt meg for å gå litt mørkere igjen, men jeg våknet i morges og tenkte nei. Nå har jeg gått igjennom denne prosessen og da skal jeg fullføre den. Mørkere kan jeg alltid bli men lysere blir vanskelige siden hver gang blir håret enda tørrere. Takk gud for gode proteinkurer. Det hjelper på!

Denne ferien skal jeg bare nyte. Kose meg med trollene mine, gå på ski, drikke kakao og trekke inn nok fjelluft for flere måneder. Jeg elsker den norske fjellheimen og trenger dette avbrekket nå. Ikke greit når en vokser på seg gråe hår fordi en jobber mye…..høhø. Men se hvor fin huden min er om dagen! LIKER! Skal blogge et innlegg om det senere…..jeg er dødsfornøyd! Endelige funnet min løsning, det som funker for meg!

Comments

 1. Heidi says

  Heioghopp!
  Synes reklamen som får oss damer til å farge håret er helt RÅ. Tenk at de klarer å skrelle av oss all selvtillit slik at vi MÅ farge håret for at vi i det hele tatt skal føle oss vel, og selvfølgelig yngre. For ung må vi jo se ut for enhver pris, uansett pokker hvor gamle vi blir?  Og tenk, vi til og med spiser kjemikalier for at vi skal se yngre ut enn det vi egentlig er…Vi rett og slett forguder kjemikalieindustrien, jippiiii lenge leve 😉
  Nei slutt å farge det flotte tjukke håret ditt, bli ei sjølstendig tenkende dame med naturlig look. Du kommer til å bli knallfin med din egen hårfarge, med de gråe «stripene» i 😉
  Med vennlig hilsen
  Heidi… med masse gråe hår, men sjitt au, jeg er meg uansett!

 2. Janne ... says

  Takk for at det finnes hårfarge sier jeg. Begynte også tidlig med noen går hårstrå her og der, men de farges bort så fort de er synlige. Høres deilig ut med ferie. Kos deg. I mens skal jeg bare glede meg til min ferie når/hvor den kommer hehe

 3. Jannecke says

  Gleder meg til å høre hva som gjør deg så fornøyd med huden om dagen. Du er fin som blond Trine, men jeg må være ærlig…jeg synes du kler det mørke bedre. Men forandring fryder jo. Og dessuten så kler den smukke alt!! Jannecke

  • says

   Hehe takk for det. Jeg skal prøve dette over sommeren så får vi se :-)
   Blogginnlegg om huden kommer til uken tenker jeg….kjekt du leser bloggen min!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>