#Bloggteam og #BloggAwards

For en helg og for en gjeng! Jeg har ikke ledd og kost meg sånn på lenge, selvom jeg er dobbelt så gammel og egentlig er oldemoren til mange av de. Bloggere på tur. Jentene i Chills, Ida og Belinda, er noen herlige noen. Jeg vet liksom ikke hva godt jeg skal gjøre for de. Vi har det så hyggelig sammen og jeg elsker når de rådfører seg med meg. Caroline likeså…vi er en veldig fin gjeng og ikke minst positive til alt det gøye vi skal finne på i 2012——>.

I går kveld, i det jeg skulle slukke lyset for å nyte noen timer på øret, banket det forsiktig på hotellromdøren min. I døren stod  Therese og Tuva. De ville bare prate litt, om de kunne få komme inn noen minutter. Kjempekoselig at de kom inn og satte seg på sengekanten for å høste råd om bloggingen veien videre, hvordan de kan videreutvikle seg og hva de bør satse på. I mine øyne bruker jeg da kompetansen min til noe matnyttig. Viktig å hjelpe neste generasjon som plutselig har tusenvis av lesere, er forbilder for veldig mange og dette uten at de har gjort noe annet enn det alle de andre venninnene gjorde. Nemlig blogge.

Ukene som kommer blir vanvittig hektiske men heldigvis har jeg mesteparten av møtene i Drammen og det liker vi. Lei av å kjøre verden rundt og liker meg best i Drammen. Jeg har fått meg parkeringsplass nå, innomhus. Liker.

Snart er det vinterferie og noen dager på fjellet skader ikke kjenner jeg. Savner virkelige fjellheimen for denne vinteren har vi nesten ikke vært der grunnet sønnens fotballkamper eller datters friidrett. Travle aktive barn men hytten står jo der og kan brukes når vi er pensjonister.

Vi vurderer å legge tilrette for fotokurs for lesere i samarbeid med fotografene hos PUNSJ. Vi var jo der i går og det er så store flotte lokaler. Genialt og la den nye generasjonen som bruker mye tid på nett få noen råd angående fotografering. Jeg har fått meg nytt kamera og det ble flittig brukt igår. Jeg er litt sånn autoinnstillingsdame, men vil veldig gjerne bli superflink fotograf for jeg elsker å ta bilder. Holder deg oppdatert når kurset evnt blir….kanskje du har lyst å komme?

Fine gjengen hos Punsj og Espen Wallin igår. Nå har de alle dratt og jeg er vel hjemme i godstolen. Det er snakk om uker og så er vi alle samlet igjen. Jeg gleder meg allerede og ikke minst til BloggAwards i november. Hold av helgen 2-4 november for alle får mulighet til å komme. Årets event spør du meg!

Hva synes du om logoen?

 

By | 2012-02-19T15:52:28+00:00 19. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits