Dårlig service

For en tid tilbake var jeg på HENNE sin prisutdeling Nåløyet hvor alle tilstede fikk goodiebags på vei ut. I den posen var det vanlige reklameeffekter…noen kjekkere enn andre. Idag satte jeg meg ned for å sjekke nettbutikkene som hadde lagt ved gavekort og fant en del fint. En av disse gavekortene var fra My-Wardrobe.com som lovet meg 500 kr i rabatt hvis jeg handlet FØR 29/2 og brukte mer enn 1500 kroner. De hadde oppgitt rabattkoden MYHENNE som jeg selvfølgelig benyttet meg av…denne blusen hadde vært perfekt til sommerbrun hud og sene drinker en lørdag i juli. Perfekt for meg….V-utringning OG stoff som krøller seg litt foran magen (som snart er helt borte lol)

Denne blusen kommer akdri i min postkasse for koden funket ikke. Da blir jeg sur og gidder ikke kjøpe den for full pris. Er jeg urimelig da? Føler noe er lovet meg som ikke overholdes….jeg får teste de andre gavekortene som lå i goodiebagen, eller evnt droppe det. Note to self: når Bloggawards arrangeres må ALLE gjestene få de KULESTE goodiebagsene hvor alt funker! VIKTIG!!

By | 2012-02-23T15:55:01+00:00 23. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits