Genial smoothie-blender

Jeg har hatt denne i mange mange år. Jeg kan faktisk ikke huske den første gangen jeg blogget om den, så lenge siden er det. Jeg laget en video for tre år siden som du kan se i bunnen av innlegget. Mars 2009 faktisk. Jeg beklager litt dårlig kvalitet, men den funker uansett, tenker jeg.

Denne er genial når en skal lage smoothie til en person. Jeg bruker min hver eneste morgen og skal nå kjøpe meg en på kontoret. Det var på grunn av en kommentar på Facebooksiden min at jeg husket på at jeg burde blogge om den igjen. Takk for Facebook.

Her er et bilde som jeg laget selv på Picnik.com. Hehe…ser ut som en reklame. Denne maskinen kan kjøpes HER (affiliatelink)

Videoen er dårlig men litt morsom da. Helt i min spee videolagingstid hehe

 

By | 2012-02-14T13:40:29+00:00 14. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits