Gjennom Nåløyet?

Jeg glemte helt å blogge om denne eventen jeg var på tidligere i uken. Rett og slett fordi jeg glemte hele eventen. SÅ kjedelig var det. Denne moteuken i Oslo er et eneste supersnork, og et sted hvor det gjelder å bli sett mest mulig. Jeg synes hele den bransjen er overfladisk, ihvertfall det jeg har opplevd til nå. Det skules med bilkk, snakkes bak rygg og alle ønsker at et kamera skal gå i retning de. Jeg elsker Simen og Moods.…det må sies.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er ufattelig glad for at tiden med rød løper er over for min del. Jeg slet meg igjennom mange slike når jeg jobbet i TV Norge, og jeg kan ikke si jeg likte det en eneste gang. Jeg er glad i å pynte meg, men synes det blir vel dumt når journalister spør «hva har du på deg» , «hvor kommer den kjolen fra» etc etc. Hvor uvesentlig er det? «VELDIG!» Jeg HATER å bli målt på det ytre, virkelig. Jeg har ikke noe imot å stille opp i intervjuer hvis jeg kan få snakke om en sak som opptar meg, men å stå der som ei utstillingsdukke hvor alt måles fra topp til tå….den verden kan du få gratis av meg!

HENNE arrangerte Nåløyet tidligere denne uken og jeg kjedet meg i hel. Jeg hadde med meg min gode venninne Debbie og hun lo godt av meg flere ganger der jeg stod og gjespet. MEN jeg må heie på de som vant; Norwegian Rain. DØDSKULE jakker som jeg garantert kommer til å kjøpe meg en av, hvis de passer. Sånne designerklær er ALDRI for vanlige folk….størrelsene er som oftest for de aller tynneste. Boring! Her er noen folk som gliste fint på min vei:

Den det var mest stas å møte igjen for min del var Ulrikke Lund. Norges desidert beste moteblogger, spør du meg. Men ingen har spurt….selvom vi snart kårer i egen kåring. Kommer tilbake til dette senere. Ulli er oppe tiø høyre. Nede til venster er Inger Løno, min modellmamma fra yngre dager. Resten kjenner du vel igjen?

By | 2012-02-11T22:05:11+00:00 11. februar, 2012|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits