Følg meg- hvor enn du vil!

Sitter og nyter hytteroen. Ungene spiller Monopol, alle er røde i skinnene etter flere timer ute, venninne knasker chips og jeg blogger. Vi har det så koselig og jeg kjenner virkelig at bare denne ene dagen har gjort meg godt. Elsker hyttelivet og har allerede bestemt meg for at jeg snart skal tilbake. Alene eller med familie, hit skal jeg fort tilbake!

Snøen er ikke av den beste for tiden. Det var åtte varmegrader midt på dagen idag og klister måtte til for at vi skulle klare noe i det hele tatt. Vi tryna en del ganger for plutselig forsvant hele staven laaaangt ned i snøen…og vips lå jeg der så lange jeg var. Men uansett viste Beitostølen seg fra sin beste side med knall blå himmel og nydelig sol. Sånne dager burde vi alle lære oss å nyte mer!

Jeg må bare berømme Bergans for denne rompetasken som du ser på høyre side av bildene. Den er veldig bra! Akkurat passe stor, gode lommer på sidene til kamera og telefon, plass til klær og med ekstra ryggsekk i lokket. Til venstre midt på ser dere vår lokale ildsjel som steker vafler og byr på varm kaffe/kakao. Han har gjort om hytten sin til cafe og det er så koselig. Da spanderer jeg gledelig noen kroner ekstra hver gang vi går forbi, viktig å verdsette lokale ildsjeler!

Vi fant en ny favorittvin i går, se bilde. Nipozzano heter den, helt nydelig god!

Ellers har vi Templerun konkurranse for alle har dette spillet på mobilen sin. Jeg har kun klart 256 000 mens sønnen min leder med over 1,3 mill! Grrrrrr, det må jeg klare å knuse!

Mange lurer på hvor de kan følge meg på nettet så jeg laget en liste. I raden til høyre på siden min kan du abonnere ved hjelp av mail, overskriften er abonner på mail, og se gjerne etter Bloglovinikonet så kan du følge meg via Bloglovin. Helt øverst er fanpagen min på facebook som du og finner HER. Jeg har og Google+ HER og selvfølgelig Twitter HER.

Jeg bruker mye ulike sosiale nettverk og det siste er Pinterest. Jeg må bare teste alt….hehe. GOD KVELD!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-03-01T21:12:40+00:00 1. mars, 2012|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Marenmm 1. mars 2012 at 22:25 - Reply

  Når begynner fatcamp igjen?

  • Trine Grung 1. mars 2012 at 23:06 - Reply

   Vi holder på i lukket gruppe på Facebook. Måtte ta en pause grunner mye jobb. Skal vurdere å starte igjen 🙂

 2. Elin Lier 2. mars 2012 at 11:04 - Reply

  Ser ut som dere har det helt topp på Beitostølen.Nyt helgen og sola;O)

 3. HeidiP 2. mars 2012 at 12:04 - Reply

  Ser herlig ut….like fint vær her, men syke barn 🙂 Nyt solen… 

 4. Anne_schjelderup 5. mars 2012 at 23:37 - Reply

  Herlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits