Stopp voldtektene

Sitter vi på svaret på hvordan vi skal klare å stoppe faenskapen disse pysene av noen menner driver med? Nei. Skal vi engasjere oss i å gjøre noe med det? Ja. Jeg heier uansett på de som engasjerer seg og ØNSKER å gjøre en forskjell. Det er så viktig med ildsjeler og derfor har jeg løftet opp mitt bildet for denne saken i dag, og oppfordrer ALLE å gjøre det samme! Kanskje vi sammen kan rette fokus mot dette og gjøre en forskjell?

Jeg aner ikke hva som skal til for å endre hodene til disse pysene som sniker seg rundt i mørket og utover denne volden. Vil en slik kampanje endre noe? Det skader ihvertfall ikke å prøve….det mener nå jeg! Se mitt bidrag HER og last opp ditt bilde. Husk å speilvende teksten høhø….jeg måtte gå noen runder for å få det korrekt. LOL . Trykk på «delta i aksjonen» og du er i gang. LYKKE TIL!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-03-15T11:30:43+00:00 15. mars, 2012|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Ella 15. mars 2012 at 13:29 - Reply

    Stopp, det er min kropp!

  2. Lisa Arntzen 22. mars 2012 at 12:29 - Reply

    Hei Trine! Tusen takk for at du er med i aksjonen vår og for at du skriver om det – ble SÅ glad da jeg oppdaget denne posten:)) I løpet av året kommer regjeringens handlingsplan mot voldtekt (på tide) og med sterke stemmer som stiller krav, kan vi få til mye, tror jeg! Spennende å følge med på alt du driver med også:) Skikkelig freSHt! Nyt sola og klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits