«Vi pusser opp» i Dagbladet

Mobilblogg.
Mobilen får funke som bloggverktøy idag siden jeg ble tipset om et intervju m meg i Dagbladet. Laptop ligger med vilje på kontoret for hvis ikke jobber jeg døgnet rundt.

Jeg har lenge hatt en større plan med bloggen Vi pusser opp og sidene i Dagbladet idag bekrefter bare at denne tanken kan bli en stor suksess. Vi nordmenn elsker å pusse opp og derfor ønsker vi i Chills å lage bloggen Vi pusser opp til et sted hvor alle kan få gode tips og triks. Bare vent, det kommer til å bli en kjempesuksess! Enn så lenge er det kun Jostein og jeg som har blogget der, men når siden om en stund blir bygget om gir det rom for andre.

Jeg vet dette er en veldig god ide og vi i Chills holder i disse dager på å utvikle konseptet. Gleder meg!
Her er bilder fra intervjuet som er i dagen papirutgave:

20120319-171640.jpg

20120319-171654.jpg

20120319-203723.jpg

20120319-203752.jpgAvslutter med en solnedgang fra helgen. Elsker været om dagen!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:42+00:00 19. mars, 2012|Categories: YTRINGER|2 Comments

2 Kommentarer

 1. Beate 21. mars 2012 at 17:56 - Reply

  Må fortelle deg noe artig. Da jeg var liten og gikk på barneskolen, så var jeg veldig opptatt av fotball. Lillebroren min også. Han heiet på Tore André Flo fra han var fem år. Og takket være T.A. Flo er broren min nå en altfor ihuga Chelseafan. Nesten farlig hvor fan han er, jeg skjønner nå hva de mener med fotball som en religion…

  Uansett. Jeg gikk på barneskolen, var interessert i fotball og selvsagt måtte jeg være forelska i en fotballspiller. Øyvind Leonardsen ble den utvalgte. Jeg husker jeg tvang mamma til å være forelska i en fotballspiller også, til tross for at hun er gift med pappa. Jeg skjønte ikke helt hvorfor hun ikke hadde valgt seg ut en spiller å være forelska i. Så etter mye mas fra min side, så ble mamma «forelska» i en fotballspiller. Og gjett hvem det ble? 

  Haha, Jostein Flo! :)) 

  Måtte bare fortelle det, nå som jeg har fulgt bloggen din så lenge. 

  • Trine Grung 22. mars 2012 at 06:04 - Reply

   Bra, begge har god smak! Det er en herlig familie, liten tvil om det! Hihi kjekt du leser bloggen min da så er sirkelen komplett 😉 klem

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits