Modellen trinegrung.no

Igår hadde Belinda og jeg latterkickdagen og bestemte oss for å leke modell/fotograf for en dag. Eller rettere sagt i fem minutter for det var vel den tiden vi brukte. Jeg skulle leke Carola siden jeg fikk så mye vind i håret og dermed kunne glidd rett inn i «Fångat av en stormvind»- videoen. Er du ikke enig?

Ingen klager på bildene nå, jeg prøver å gjøre meg så deilig som overhodet mulig. Bare nevner det.

Jeg ler så godt sammen med jentene på jobben. De er familie, rett og slett.

Jeg elsker «kloggene» jeg har på meg. Barbeint og klar, de funker. De er av merket UGGS og jeg har kjøpt de brune jeg har på meg HER. De er varme om vinteren og siden de er foret kan jeg bruke de barbeint på denne tiden av året. Superdigge å gå med!

Jeg ønsker meg disse sommer»kloggene» fra UGGS. Tenk så fine de blir med en lett sommerkjole og den brune Mulberryvesken min!! Kan kjøpes her og her. Jeg bruker størrelse 40 om noen synes jeg fortjener de!

Her er de brune i nærmere øyesyn….jeg har nevner det, disse er smooth! (affiliatelinks)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-03-22T11:18:00+00:00 22. mars, 2012|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. thile 22. mars 2012 at 11:11 - Reply

  Wow!! Ingen klage fra meg ,’O)
  Du er jo så flott:))

 2. Marthine Larsen Sannes 22. mars 2012 at 11:21 - Reply

  Ingenting er som et ordentlig latter-bilde:-) Det gjør meg glad. 
  Forresten så vil jeg ha sommerklogs’a!! De brune vår superhåtte!!!!

 3. Heidi Kristensen 22. mars 2012 at 12:32 - Reply

  Stilig jakke du har på deg,forøvrig har jeg samme veske som jeg bare elsker.

 4. Anne Btrunsell 22. mars 2012 at 13:08 - Reply

  Tøffe Trine!  Jeg har også de samme UGGS – superherlige 🙂

 5. Christina 24. mars 2012 at 20:25 - Reply

  Jeg kan godt arve de skoene dine nå når dere har det så varmt og godt der nede, i Tromsø snør det fortsatt:) Digger skoene, har siklet på dem siden før jul! Du er kul.

  • Trine Grung 24. mars 2012 at 22:59 - Reply

   Gjør det? Uff så kjedelig!! Jeg var skikkelig klar for vår nå…liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits