Hva er det med humøret?

Noen dager skjønner jeg ikke hva som går av meg!? Den ene dag er jeg full av positive tanker og ikke minst pågangsmot, og den neste sitter jeg som en sekk med poteter og undrer på hva i alle dager jeg holder på med. Noen andre som kjenner seg igjen eller er det unge lovende som holder på å miste en skrue på veien? Jeg liker å være positiv men når gründerlivet holder på å ta pusten fra meg kjenner jeg at jeg noen ganger skulle ønske jeg kunne være liten og «svak». Men i denne tilværelsen jeg selv har valgt er ikke det mulig. Ikke når en selv har valgt å være ryggraden for å bære dette videre. Chills is the shit.

Hodet kverner av tanker og ideer hele tiden, samtidig som alle ideene skal bygges, tjenes penger på, skape tillit hos kunder, vise at vi tenker riktig og ikke minst engasjere de ansatte til å holde koken hver dag. Jeg forventer veldig selvstendige ansatte som skjønner at de må ofte se sine arbeidsoppgaver selv uten at jeg henger over de som en sur kjerring. Er det for mye å forlange? Jeg tror ikke det.

Hvis jeg skulle oppdage at ansatte bare driver dank hadde jeg blitt så overrasket og sjokket fordi det er så fjernt fra min natur å ikke gjøre det jeg kan for et fellesskap på jobben. I mitt hode er det helt naturlig å gjøre det som forventes av meg og gjerne litt til. Sånn har jeg alltid vært som ansatt men alle er nok ikke sånn.

Nå må jeg skyndte meg å si at jeg er veldig fornøyd med våre ansatte i Chills. De gjør det de skal og litt til. De får lov å blogge fra jobb og sjekke Facebook og Twitter. Men opppdager jeg at det er «bare» det de gjør må en vel ta den berømte samtalen. Heldigvis har jeg sluppet det enn så lenge, men den dag kommer nok garantert når Chills vokser og flere ansatte kommer. Tenkte å tipse dere om en blogg vi har laget for en kunde. Blink Hus ville kommunisere litt anderledes på nett og jeg ELSKER at de tenker som dette. Se den fine Husdrømmen HER. Er den ikke fin? Masse fine tips om husbyggingsprosessen kommer….LIKER.

Igår gikk jeg tur rundt Drammenselven med en god venninne. Skravla gikk og det var godt å få tømt hodet litt for begge parter tror jeg. Ingenting er som venninneprat og jeg er avhengig av det. Gode venner er et must og neste helg får jeg besøk i Røyken av en bestis fra Stavanger. Jeg gleder meg noe sinnsykt!! Her er enda et bilde fra turen igår, det er vår i Drammen!!!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-03-23T08:56:56+00:00 23. mars, 2012|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Liv A Fossbraten 23. mars 2012 at 08:54 - Reply

  Det var så utrolig godt å lese det du skrev, Trine! Jeg har det akkurat slik selv, men følte meg så alene om det: En dag er jeg full av energi og pågangsmot, en annen dag bare renner tårene og jeg orker ikke gå løs på de enkleste oppgaver, særlig de av praktisk art. Det verste er når jeg drar utover en masse papirer etc for å sortere og rydde, for så å miste energien midt i det hele. Da kan slikt bli liggende i dagesvis og alt ser enda verre ut. Takk for dine tanker om dette. Kanskje jeg ikke er så unormal likevel,da.

  • Trine Grung 23. mars 2012 at 09:50 - Reply

   Viktig å dele alle sider ja, helt enig. Alt er ikke rosa hele veien og derfor må en dele alle tanker etter mitt syn! Kjekt at det traff noen <3

 2. Anne B 23. mars 2012 at 09:15 - Reply

  Som jeg kjenner meg igjen…har dager hvor bare tanken på det som skal gjøres virker helt uoverkommelig… Godt å høre at jeg ikke er alene om å føle det slik. Og da er gode venninner helt avgjørende for resten av dagen, ja uka også. 

  Takk for at du setter ord på det som så mange av oss føler. Ha en riktig fin dag, nyt sola og varmen og tenk på at det er mange som er glad i deg :))
  Stå på 🙂

 3. Lone 23. mars 2012 at 09:25 - Reply

  Hei Trine
  Du er vist bare helt normal når du har sådanne dager 🙂
  Jeg kan anbefale boken «Kunsten å lede seg selv» av Randi B. Noyes en liten tynn og meget oversiktlig bok som det går an og komme igjennom. Har selv lest den og den kommer helt sikkert til og følge meg videre. God helg.

 4. Rita Hansen 23. mars 2012 at 12:33 - Reply

  Du beskriver en aktiv yrkesmammas utfordringer helt tatt på kornet. Slike dager, eller rettere sagt variasjoner i humør og pågangsmot er heldigvis helt normalt.

  Fredag, familiekos, gullrekka på tv og et glass deilig rødvin (og litt sjokolade for min del), så er en «fit for fight» til mandagen kommer :)) 

  • Trine Grung 23. mars 2012 at 13:43 - Reply

   YOGURT is er min greie! Kunne spist en bøtte hver dag!

 5. Anne Toril 23. mars 2012 at 16:23 - Reply

  Noen av oss er laget sånn:) kjenner det veldig godt igjen……våkner opp og forstår ikke hva som har «truffet» en:( da har man holdt de gående i høyt tempo lenge,og » harddisken»  er full.Har lært meg til og ikke undre noe veldig på hvorfor,men bare la det være en sånn dag.
  Arbeidsmoralen her til lands er på tur til et varmere sted 🙁 er veldig glad jeg ikke er i den situasjonen i dag,at jeg må ansette noen.Tar det jo som en selvfølge at folk gjør det de er betalt for…+litt til…..men nei,å gå på jobber liksom et nødvendig onde:(hvor tror de lønna kommer fra egentlig.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits