Tilbud til mine lesere

Jeg har mange ganger skrytt av herlige Hege som har sydd gardinene oppe i annen etasjen hos oss. Hun holder til i Brummundal men har kunder over hele landet. Jeg har sjeldent truffet et menneske med fler ideer enn henne og ikke minst en som ser løsninger på det meste. Flinke dama!

Jeg fikk denne på mail tidligere i dag og ønsker å dele denne med mine lesere. Kanskje er det noe du tenker at du trenger? Ta kontakt med Hege. Hun er flink! Jeg får ikke betalt av Hege for å promotere stedet hennes….så nå tror jeg hun blir veldig glad og overrasket. Løp og kjøp. Supre tilbud!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-03-26T18:48:46+00:00 26. mars, 2012|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Hege Wølner 26. mars 2012 at 18:53 - Reply

  Tusen takk Trine 🙂 Du er verdens grommeste 🙂

 2. T:) 26. mars 2012 at 22:42 - Reply

  Hei:) leste for en stund siden om et samarbeid med fotballfruen, helsematen.. Synes det hørtes så spennende ut:) er det under planlegging? Hilsen nysgjerrigper!!

  • Trine Grung 27. mars 2012 at 15:14 - Reply

   Det er på trappene! Bare tatt litt
   Lenger tid mye pga boken til Caroline

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits