Hysj. Hodet må stå stille

Påske påske kom til meg,hos meg skal du få hvile. Ferie skal bli yberdeilig. Jeg skal loffe rundt i morgenkåpe til den ramler av meg, lese alle de 8 bøkene som ligger på nattbordet, gå turer i finværet (jada, skal komme meg ut uansett vær) og ikke minst le. Jeg skal finne menneskene som vil le, grine og danse med meg! Alle som ønsker dette er hjertelig velkommen inn i mitt rike. I påsken 2012 skal jeg være den største egoen herfra til Afrika. Bare nevner det.

Bergen i går var hyggelig, som alltid. Thom Hell sang for Førkveld-publikummet, og TV2 reporter Reante og jeg snakket om nyhetene den siste uke. Jeg så på opptaket imorges og gremmes over meg selv. Jeg så SÅ sliten ut. Kanskje ikke noe dere ser, men jeg gjør det. Derfor skal jeg være ego i påsken. Jeg skal gjøre minst mulig.

Jeg lærte flere ting etter å ha sett gårsdagens sending: ikke gå med hvitt på TV igjen Trine, og ikke smink deg selv. Det ble ikke bra rett og slett. Det er en kunst det å få en til å se bra ut på skjerm. Minuset med trynet mitt er at det SPISER sminke. Helt sant. Jeg hadde en del på meg når jeg gikk ombord på flyet, bare se innlegget HER. Skjønner du eller? På TV så det ut som jeg nettopp hadde stått opp. Møkk. Jaja, da har jeg lært at mørke farger er bedre på meg og sminke lar jeg ekspertene ta seg av.

Thom Hell er en fin fyr. Veldig jordnær og hyggelig, og aktuell med nytt album. Han grep tak i meg siden han vet at sosiale medier er min styrke. Jeg måtte fikse masse på facebooken hans. Hehe….seff hjalp jeg han, no stress. Det ser du jo på bildet. På flyplassen på vei hjem hoppet plutselig Kongen opp foran meg, selveste Kong Halvor hadde vært på tur. Alltid like koselig. Han er bare morsom. Klin gærn, men morsom.

Idag sitter jeg på kontoret og lengter etter å gå ut i solen. Det skal jeg om en liten time for jeg skal på SPA!!!! Blogger om det senere!!

Tok et bildet av Aas Bryggeri. Helt idiotiske regler som finnes for bryggerier i Norge når det kommer til markedsføring! Aas er jo det eneste som forsatt er norskeid…KUDOS til de som ikke gir opp denne kampen! Drammens flotteste bygg har de, bare synd jeg ikke liker ØL.  Men det sies at Aas sitt øl rocker…..og ja,dette er gratis reklame. Neste gang blir det bilde av meg drikkende øl som skummer. Skummer mye. For det er ikke lov i Norge og akkurat det er veldig LOL.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:25:39+00:00 30. mars, 2012|Categories: YTRINGER|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Me 30. mars 2012 at 22:31 - Reply

  Synes du var fin på TV jeg….litt blank i fjeset (sikkert pga sminken!) men like blid og koselig uansett 🙂 
  Vet du, hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg gjerne tatt kontakt med deg og ledd litt sammen med deg, så jordnær og «rett fra levra» som du er så kunne vi sikkert hatt mye å snakke og ledd om sammen. Jeg er overbevist om at du har god kjemi med nordlendinger 🙂

  Håper du får en strålende påske Trine. Selv skal jeg gjøre mye av det samme som deg, lese bøker som har hopet seg opp, slappe mye av fra den travle lærer-hverdagen (puh!!) og bare kose meg sammen med familie og venner. Sønnen min kommer hjem fra hybel livet sitt og da er dagene min ekstra gode 🙂

  • Trine Grung 30. mars 2012 at 23:26 - Reply

   Tusen takker dine ord! Digger leserne mine ass. Gooood påske til deg , og hva kan en ikke like m nordlendinger? Var i Hammerfest en tid tilbake og storkoste meg virkelig!

 2. Tina 11. april 2012 at 09:12 - Reply

  Det er vel ikke helt riktig at Aass er det eneste norskeide bryggeriet. Faktisk så er det helt feil. Hva med Lervig, Kinn, Haandbryggeriet, Ægir, Atna, Nøgne Ø osv?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits