Endelig en app for collager

Jeg har deppet lenge over det faktum at Picknik stenger dørene nå i april. Der kan en enkelt redigere fargene på bildene, lage collager, fjerne flekker, i det hele tatt det meste for at jeg raskt skal kunne lage bildene til bloggen litt finere.

Det er bare noen uker til de stenger og flytter inn på Google+, men der gidder jeg ikke å redigere bildene mine. De har valgt enn så lenge å ikke ha de samme funksjonalitene som eksisterer i dag. Veldig irriterende faktisk! Heldigvis fant jeg i dag en app hvor jeg i alle fall kan lage collager. Picframe heter den og jeg lastet den ned på MACen.

Eneste dumme her er at en ikke kan redigere bildene i samme sving så da får jeg gjøre det i Iphoto FØR jeg laster de inn på denne app’en. Sammen app finnes på IPhone men jeg tar ikke så mange bilder med den lenger. Kjøpt meg et lite canon kamera som passer perfekt i vesken. Bildene over er invitasjon til Stordalen sin åpningsfest i Trondheim, men jeg er på Norefjell SPA& Resort den helgen for å holde foredrag. Les mer om helgen HER. DIGGBART opplegg!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:15:01+00:00 31. mars, 2012|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits