Og sånn gikk dagen

Jeg elsker dager som idag. Solen stråler og en våkner av at den kaster strålene rett i fleisen på en. Ved frokostbordet gikk vi runden rundt bordet for å høre ønsker for dagen. Sønn (tenåring) sa han ville bare slappe av. -En ting må vi gjøre sammen alle fire, sa vi voksne. -Ok, kun hvis sykkel er involvert, jeg gidder ikke gå liksom, svarte sønn.

Vi endte opp med å sykle tur/retur Asker. Nevnte jeg at det er 2,8 mil t/r? Alle fire. Frisk vind gjorde at kinnene fikk velfortjent rødfarge og i skrivende stund gjør jeg meg klar til påskemiddag. Alle har vært i godt humør og sønn spurtet hjem sammen med mor. Vi skrattet og lo hele veien og jeg tok meg i å savne den nærheten vi hadde når han var liten. Gulp, han begynner å bli stor. Like høy som sin mor og stadig mer på farten. Elsk på den tiden når han bodde på fanget mitt. Viktig å ha dager som i dag hvor vi ler sammen, prater om ting og funderer over livet. Han er en skikkelig herlig fyr. Elsker latteren din Kasper.

En av grunnene til at dagen ble bra ser du her:

Plutselig stod mannen der med blomster. Gulp, det var litt koselig og VELDIG lenge siden sist. Han vet ikke at den gule fargen betyr falskhet, han tenkte påske, men for meg er roser roser. Punktum. Jeg ble superglad for de!! Nå skal vi straks nyte lammelår og kvelden byr på film. Det blir KOZ. Ha en hyggelig påskeaften!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-04-07T17:35:57+00:00 7. april, 2012|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Maisa 7. april 2012 at 17:29 - Reply

  Høres deilig ut! Her står også lammelåret på langtidssteking, sitter og koser meg med nettaviser og bl.a. din blogg så ikke ventetiden skal bli så lang! Kos deg masse, god påske!

  • Trine Grung 7. april 2012 at 19:56 - Reply

   like så!! Godt å høre det er flere som nyter 🙂

 2. E-tange 7. april 2012 at 17:42 - Reply

  Bare nyt tiden masse så lenge du har de hjemme, er fløyet ut av redet før du vet ordet av det 🙂 Skjønner godt følelsen du hadde rundt din sønn , savner den følelsen av å ha de på fanget ja. Men hadde vel blitt litt rart hvis min sønn ( nå 33 år og 190 høy ) skulle krøpet opp på fanget mitt :)) Så nyt !!!! Men er no så heldig at jeg har fått barnebarn og de kan jeg jo ha på fanget av og til <3 Ønsker deg og dine en riktig god påske videre <3

 3. Flink pike 7. april 2012 at 18:00 - Reply

  Høres ut som en veldig bra dag! Gule roser er nydelig uansett hva de betyr!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits