Jentetur til Stavanger- aldri feil!

Jeg nyter en fridag. Ute skinner solen og jeg koser meg med god bok, kopp lakris te og planlegging av Stavangertur. Neste helg har jeg invitert fem Drammensvenninner med på tur til min opprinnelige hjemby Stavanger. Mange av de har ikke vært der før og derfor må jeg vise byen fra sin beste side.

GJETT OM VI SKAL KOSE OSS!! 

Vi reiser bort fredag formiddag og skal rett på Sola Stranden. Når jeg vokste opp var dette min favorittsted på jord. Vi syklet ut om sommeren for bading, flørting og soling, og mange timer ble tilbragt bare ved å gå langs stranden. Det er et flott sted å ta med seg familien på tur. Havet kommer rett inn, deilig frisk luft. Det er vel noe av det jeg savner mest nå som jeg bor på Østlandet….den friske vinden fra havet! ELSKER DEN!

(Ps. Jeg har funnet et nytt sted å redigere bilder Sjekk ut PicMonkey. Laget collagen over i Picframe )

På stranden ligger Sola Strand Hotel som vi skal på etterpå. Jentene skal få se SPAet som jeg opplevde sist jeg var der. Se mer her fra sist gang…det er SÅ fint der!! Verdens hyggeligste folk som jobber der og skikkelig god mat. Jeg blir litt sånn øsen på innsiden for jeg gleder meg sånn til å vise de alt. Håper jeg kommer til å klare å holde energien nede….jeg er fæl til å ta helt av når jeg blir så yr og glad. Dette er et veldig fint hotell til bryllup, kjærestetur, bedriftstur….de har alt og ligger i fantastiske omgivelser!

Kokken skal ordne en overraskelsesmeny til oss…..jeg ville bare ha fisk siden vi skal til vestlandet hvor ferskvaren er best. Mener jeg.

Vi skal overnatte på Myhregaarden Apartments hele helgen. De har spesialisert seg på senger…..verdens beste!!! Elsker det stedet! Leiligheter til oss jentene slår ikke feil vet du….hoho. Dette blir ÅRETS tur! Perfekt sted for overnatting i Stavanger sentrum, anbefales!

Nå skal jeg kose meg videre med boken. Blogges senere og GOD HELG!! Stavanger, tralalalalalalala, om en uke, tralalalalala!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:04:43+00:00 13. april, 2012|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Maren Mettälä-Larsso 13. april 2012 at 13:52 - Reply

    Vi hadde bryllupsfeiring vår på Sola strandhotell i fjor. Fantastisk <3

  2. Trine Grung 13. april 2012 at 20:01 - Reply

    Så bra! Tror ikke det blir feil med dn slik tur nei

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits