En ny start på toppen

Jeg kjenner en energi om dagen som jeg ikke har hatt på lenge. I mitt stille sinn har jeg tatt noen viktige avgjørelser for min egen del og bare det at en bestemmer seg for en ting forløser ofte en annen ting. Jeg har den siste uken trent nesten hver dag og jeg kan ikke få sagt det nok ganger, kjære leser: det er så viktig for helsen og sinnet!!! Trening er mine vitaminer og jeg bør ikke gå en dag uten. Hver økt må ikke være knallhard, men det hjelper om pulsen har en økning annenhver gang.

Idag har spinningsykkelen på SATS fått gjennomgå. Jeg tråkket skikkelig til og svetten silte. DEILIG! Etterpå ble litt vekter ble løftet over hodet og vips så en føler seg som et nytt menneske. Jeg er et treningsmenneske, heldigvis.

Når jeg satt der og tråkket på sykkelen datt håret støtt og stadig ned i trynet. Jeg holdt på å klikke. Helvetes hår! Jeg er ikke typen til å ha langt hår og gå med strikk rundt håndleddet. Nå har jeg prøvd det for ‘nte gang og det blir den siste. Imorgen skal jeg klippe meg kort og slutte med denne romantiske fantasien om at lokkene skal dandere seg rundt hodet mitt. Jeg gidder det ikke! Det er for mye styr for meg.

Jeg forlanger effektivitet i hverdagen. For meg da, som ikke er en pyntedame, så er det for mye mas med det lange. Surfet rundt etter inspo. De tre øverste er favoritter…..hva synes du?

Liker og den nederste til venstre men skal ikke ha så lang lugg. Det har jeg prøvd før. Liker ikke. Gud jeg gleder meg til å bli kort! Føler meg som jeg er 100 med denne kråkebollen på toppen. Det er ikke meg, enkelt og greit!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:14:59+00:00 15. april, 2012|Categories: OPPLEVELSER|12 Comments

12 Kommentarer

 1. Lonelod 15. april 2012 at 15:59 - Reply

  Til deg helt klart Beckham.

 2. Anniken 15. april 2012 at 16:04 - Reply

  Posh! 🙂

 3. Ainawm 15. april 2012 at 16:08 - Reply

  Kort og godt! Er så enig m deg. Prøver innimellom og «spare» til langt hår og ender opp med en endeløs sparesveis og ser ut som ei «kåna»….
  Gleder meg til se frisyren…..;)

 4. Trudy 15. april 2012 at 16:30 - Reply

  Heia Trine!  Så fint å høre du har så mye energi om dagen!!!
  Jeg har hatt kort hår, men synes det ble MER jobb!!! Så fantastisk ut da jeg kom fra firsøren, men sååå mye jobb hver dag for å ha en good hair day, var jeg ikke forberdt på!!! Med mindre du snakker om super kort hår, så er disse firsørene du la ut MYE JOBB!!!!Hvis du spare litt, kan du på null kommer niks sette håret i en liten hestehalog med strikk og noen bobbypins ( små diskre pins som jeg ikke vet hva de heter på norsk), så er håret
  ´ready to go´.   
  Misforstår meg rett… Det er super kult med kort hår!!! Men mindre jobb er det definitive ikke!
  Ciao bella! x

  • Trine Grung 15. april 2012 at 19:13 - Reply

   For meg er det motsatt for jeg har så tykt hår! Masse krøller og bare stress. Kort funker best for meg 🙂

 5. thile 15. april 2012 at 16:37 - Reply

  Victoria klipp, flott til deg:)

 6. Inger Karense Remman 15. april 2012 at 18:42 - Reply

  enig med deg,liker også de tre øverste best……Hm. ble litt inspirert nå altså, lure på om ikke mitt lange blonde hår forsvinner. Tør nesten ikke si at jeg er over de 50.:) Spennende å se hvordan du blir:=)

 7. Edbjorgandrine 15. april 2012 at 21:58 - Reply

  Hei… fin blogg du har, er stadig innom 😉

  Men du Trine, hva gjør du for å få så hvite og pene tenner??
  Er det hos tannlegen, eller hjemme hos deg selv?? hva koster det og hvor ofte må du gjøre det??

  • Trine Grung 15. april 2012 at 22:17 - Reply

   Rusen takk for fine ord! Vet du hva, jeg gjør ingenting. Født sånn, eller født m de rette foreldrene. MEN minuset m hvite tenner er at de er ikke like sterke så jeg har hatt nok hull! Aldri bleket de pga en del ising, men sensodyne hjelper meg der

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits