Ny veske på vei

Jeg surfet nettet i dag og leste bloggen til ei i Bloggteamet vårt. Hun heter Celina og bloggen heter ByCelina. Veldig dyktig på mote og lever et liv i varmen, nemlig i Monaco! Herregud så misunnelig jeg er på akkurat det. Om jeg ikke levde der hele tiden så kunne jeg fint klart å være der en uke i måneden. Null stress!

Idag fristet hun meg med en veske og jeg klikket den rett hjem. Lenge har jeg surfet nettet etter en oransj veske og denne passet meg perfekt. LIKER!
Fant den HER.

Comments

 1. Anne Marie Meyer says

  Den var lekker, men hva slags materiale er det? Jeg leste på nettsiden som selger den og det sto noe om plastikk?

 2. Tovehd says

  Har lese om desse veskene før. Det er ei «miljøveske» og er trykt på plast, slik eg forstod det. Sjølve veska, altså den med farge, er berre eit trykk på utsida av ei «plastikkveske». Men det er ikkje berre/berre det altså, for miljøperspektivet er kult! 

 3. Celina says

  Åh så kult, Trine! Elsker den oransje fargen, bra valg! Herregud, jeg har lyst på en i hver eneste farge. ELSK! :) Tusen takk for at du linket til meg, du er god <3

 4. K ThOe says

  Hei! Hvordan fungerer det når man kjøper ting på nett i utlandet? Mtp toll, gebyrer, moms etc…har ofte hatt lyst til å kjøpe via det bloggere legger ut, men er usikker på om det plutselig koster like mye å få varene over grensen;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>