Ny veske på vei

Jeg surfet nettet i dag og leste bloggen til ei i Bloggteamet vårt. Hun heter Celina og bloggen heter ByCelina. Veldig dyktig på mote og lever et liv i varmen, nemlig i Monaco! Herregud så misunnelig jeg er på akkurat det. Om jeg ikke levde der hele tiden så kunne jeg fint klart å være der en uke i måneden. Null stress!

Idag fristet hun meg med en veske og jeg klikket den rett hjem. Lenge har jeg surfet nettet etter en oransj veske og denne passet meg perfekt. LIKER!
Fant den HER.

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Kommentarer

 1. Anne Marie Meyer sier

  Den var lekker, men hva slags materiale er det? Jeg leste på nettsiden som selger den og det sto noe om plastikk?

 2. Tovehd sier

  Har lese om desse veskene før. Det er ei «miljøveske» og er trykt på plast, slik eg forstod det. Sjølve veska, altså den med farge, er berre eit trykk på utsida av ei «plastikkveske». Men det er ikkje berre/berre det altså, for miljøperspektivet er kult! 

 3. Celina sier

  Åh så kult, Trine! Elsker den oransje fargen, bra valg! Herregud, jeg har lyst på en i hver eneste farge. ELSK! :) Tusen takk for at du linket til meg, du er god <3

 4. K ThOe sier

  Hei! Hvordan fungerer det når man kjøper ting på nett i utlandet? Mtp toll, gebyrer, moms etc…har ofte hatt lyst til å kjøpe via det bloggere legger ut, men er usikker på om det plutselig koster like mye å få varene over grensen;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>