Krevende døgn

Jeg har hatt et veldig travelt døgn med et trøkk fra flere kanter. En twittermelding skulle vise seg å ta helt av, det kokte på Twitter og mobilen blinket og blinket. Jeg kommenterer ikke denne saken ytterligere, ville bare skrive at meldingen var på generellt grunnlag.

Jeg blir helt tom når slikt skjer og derfor ble dagen i dag deretter. Jentene på jobben måtte slite med en sjef som ikke klarte å skru sammen hodet riktig. Et viktig møte hadde vi som heldigvis gikk bra. Jeg klarte å skjerpe meg den timen, men der stoppet det gitt.

Jeg prøver å fokusere på at jeg skal reise til helgen. Stavangerturen med jentene mine holder meg oppe. Takk for dere!! Og ENDELIG ble håret kortere. Skal blogge mer om det imorgen eller torsdag. Jeg har en travel uke…..svetten renner!

20120417-185352.jpg

Tok et bilde av blomster i stuen som fikk så mange likes på Instagram. Veldig kjekt med Instagram….følg meg gjerne. Heter trinegrung. Ha en finfin kveld!!

20120417-185507.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-04-17T19:06:49+00:00 17. april, 2012|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Nora 17. april 2012 at 19:23 - Reply

  Det var jo en ganske dustete uttalelse når du linker den opp mot #ABB
  Ikke lett å forstå at du mente på generellt grunnlag.

  • Trine Grung 17. april 2012 at 19:58 - Reply

   Den så jeg i ettertid og det beklaget jeg

   • Nora 17. april 2012 at 20:26 - Reply

    Jeg ser den, og sytes det er bra du beklager 🙂

 2. IngunnA 17. april 2012 at 20:03 - Reply

  Fikk aldri med meg din uheldige twittermelding – og det er like greit. DET jeg fikk med meg var endel av kommentarene du fikk, og som du beklaget om og om igjen. Forstår at du ble utslitt av det hele. Stå på videre med din glade tvitring og riktig god tur til Stavanger!

 3. Ragnhild 17. april 2012 at 20:32 - Reply

  Tror folk er misunnelige…

  Ha en fin kveld, du også….

 4. flink pike 17. april 2012 at 21:21 - Reply

  for min del så ordner det meste seg når man innrømmer feil og sier unnskyld 🙂
  fin på håret! gleder meg til å lese mer om den nye sveisen !!

 5. Knut 17. april 2012 at 22:45 - Reply

  Tror ikke folk er misunnelige, jeg tror bare at folk er lei de idiotisk meningene du har med jevne mellomrom.

 6. BareChaos 18. april 2012 at 00:02 - Reply

  KJære Trine. Livet er ikke alltid lett- men noen ganger må en som du som aktivt har valgt å stå frem i alle medier som finnes, og som utnytter dem til fulle- og til og med har laget et livsgrunnlag av dette- sikre at du ikke tråkker etikken, moralen og almenheten på tærne. Synes det blir for dumt at alle skal synes synd på deg, du er vel ei oppegående dame som tabbet deg ut og som sikkert kommer deg gjennom det som skjer etterpå.
  Dette med å bare skulle vinkle alt positivt er vel egentlig helt teit? NOen ganger gjør du eller andre dumme ting, og da må en bare legge seg flat og sikre bedre oppførsel neste gang……….
  Lykke til

  • Trine Grung 18. april 2012 at 06:33 - Reply

   Det er jeg enig i og flat la jeg meg. En ting vil jeg gjerne bare si, be har faktisk aldri utnyttet mediene til det fulle. Jeg har aldri plantet en sak, aldri tipset om noe, aldri tatt kontakt m media for å be de skrive noe. Og det er helt sant. At be stiller opp i media er en annen ting og det gjør jeg hvis det passer når de ringer. Så enkelt er det. Mange tror sikkert at jeg får sakene ut i media men det har jeg aldri gjort.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits