TV fra IKEA!!?

Kom over denne artikkelen på Gizmodo idag og liker dette med engang. Jeg kan ikke fordra ledingene og alt styret som er rundt en TV. Verste jeg vet, bare rot. Det har altså IKEA gjort noe med….var ikke konseptet kult?

IKEA får det som oftest som de ønsker og derfor helt sikkert denne gangen og. De følger med i tiden og føyer seg ofte etter kunden. Men på sosiale medier har de litt å hente selvom de har gjort en del med hell i Sverige.

Jeg er overbevist om at mange av oss kommer til å ha denne i hus innen kort tid. Den blir visst å finne på et IKEA nær deg i løpet av høsten 2012. Rent personlig er jeg veldig spent på kvaliteten. Jeg digger Samsung sine TV’er og er derfor bortskjemt med veldig god bildekvalitet. Hva tror du om dette? Ganske deilig å slippe ledninger, men har vi tro på kvaliteten?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:06:30+00:00 17. april, 2012|Categories: PERSONLIG|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Cocoapuff 3. mai 2012 at 00:07 - Reply

    Men Trine da 😀 det finnes jo sånn dingseboms man fester på veggen, slik som vist på reklamen som skjuler ledningene. I tillegg til at kablene blir skjult kan du også velge hvilket som helst tvmøbel istedenfor å være fastlåst til IKEA sitt, og ikke minst, du kan beholde tven. Høhø

  2. Fjasevashuset 6. mai 2012 at 14:21 - Reply

    Digger!!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits