Foredrag og møte hos TV2

Jeg digger å holde foredrag. Noe av det morsomste jeg vet hvis jeg skal være helt ærlig. Føler ofte jeg treffer godt og jeg er flink til å tilpasse meg publikum i salen. Føler jeg selv ihvertfall.

Idag var jeg på Markedhøyskolen i Oslo og holdt foredraget som heter «Fra sykemeldt til eget AS». Der forteller jeg om hvordan jeg hadde det for 4 år siden som sykemeldt og hvordan jeg har kommet dit jeg er i dag. Eget AS med 7 ansatte og jobber kun med sosiale medier. Har jeg nevnt at jeg elsker dette på tross av det er krevende å være grunder? Tror det ja.

20120418-152612.jpg

Jeg fikk en kommentar fra en fast leser igår som satte tankene litt i sving. Hun ønsket litt mer av den Trine Grung som blogger om emner, som skaper litt debatt. Både på bloggen og ellers innen sosiale medier. Me too!! Problemet oppstår i det en starter bedrift som jeg har gjort…har en da «råd» til å fronte andre saker enn det en faktisk jobber med?

Dette er et eget blogginnlegg kjenner jeg, for dette emnet brenner jeg virkelig for. Jeg personlig synes det er helt greit å ha ledere som engasjerer i f eks samfunnsdebatten. Det må ikke kun være om det en jobber med, ikke for min del. Altfor mange får en «rolle» tredd over hodet med en gang en er ansatt og da er en plutselig ikke privatperson lenger?

Jeg er helt sikker på at med den makten som ligger i sosiale medier vil dette endre seg innen få år. Den generasjonen som vokser opp til fremtidige ledere idag vokser sammen med sosiale medier og jeg er helt sikker på at det derfor blir mer og mer naturlig at skille mellom ansatt og privatperson blir visket ut. Det blir mer en og samme person med retningslinjer for hvordan en kommuniserer på Facebook elller Twitter for eksempel.

Hva tror du? Hva skulle du ønske at jeg blogget mer om?

Før foredrag i dag var jeg i et spennende møte på TV2. Dette skal jeg fortelle mer om på et senere tidspunkt, men jeg kan si såpass at jeg gliste når jeg dro derfra. Kjempegøy! Nå venter flere arbeidsoppgaver….blogges imorgen. Da er det nytt foredrag på BI. TJOHO!

20120418-153140.jpg

Elsker mine nye «høye» hæler fra MEXX i Asker. Perfekt høyde for meg som er så høy fra før.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:01:51+00:00 18. april, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Beate 18. april 2012 at 22:48 - Reply

  Du sier noe. Faktisk litt skummelt det at de linjene der viskes ut. Jeg er glad jeg ikke er en offentlig person, da hadde det blitt mye å hakke på. Men, har selv laget en delvis anonym Twitterkonto, ettersom noen fra jobben har begynt å følge meg på Twitter. 

  Det må være slitsomt å være en offentlig person. Tenker på Twittermeldingen i går, som kanskje ikke var helt heldig, men det er nå kun fordi du er «offentlig» at det ble så svært. Det er rart det skal være slik for kjente personer, og at man faktisk ikke kan si «dette er meg privat, ikke meg som offentlig, la meg være i fred, ikke trykk det». Man må jo passe på alt man skriver hele tiden. Men, du får ta det som et kompliment at du er en interessant person for mediene da, når de i tillegg ordner kommentarer fra fagfolk for å analysere din tweet. 

  Og så vil jeg si hurra for et bra blogginnlegg! Nå er du allerede tilbake! Likte skoene forresten, hadde vært noe for meg og. Riktignok er jeg kun 174 cm, men det er jo litt kjedelig når jeg rager over kjæresten min med for høye hæler, mens jeg samtidig prøver å finne balansen på de. 

  • Trine Grung 18. april 2012 at 23:26 - Reply

   Spot on. Det er klart en kan velge en del selv som offentlig person, i den grad jeg er det, men mye er ufortjent og sensjonalisert i pressen. Som en på TV2s sa idag ang denne twittersaken: It’s the name of the game.
   Men det vil ikke si at en skal godta alt men har pressen bestemt seg for å kjøre en sak så snur de ikke. Det er utfordrende til tider

   • Fjesne 20. april 2012 at 07:42 - Reply

    Det som er merkelig i twittermelding-saken, er at en som faktisk rådgir andre i bruk av sosiale medier kan tråkke så til de grader i salaten. Man bør kunne forvente av deg at du klarer å sende meldinger som ikke er tvetydige og som ikke er støtende. For det er vel ikke sånn at den «offentlige» Trine Grung er ekspert på sosiale medier, mens den private er amatør!?

    • Trine Grung 20. april 2012 at 08:05 - Reply

     Først må en definere om det faktisk finnes eksperter innen dette faget som faktisk er ganske nytt enda. Jeg er en irvig bruker og heldigvis er det menneskelig å tråkke salaten. Og en ting er sikkert, jeg kommer garantert til å gjøre det igjen og ta det med et smil! Null stress

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits