Flinke foredragsholdere PRdagen BI

Igår var jeg på sammen med Thomas Moen, Tor Odland, Christian Brosstad og Hans-Petter Nygård-Hansen (for et langt navn HP!) på BI i Oslo. PR linjen hadde PRdag og vi var invitert for å dele erfaringer og kunnskap. Jeg var konferansier, men siden det KUN var menn som skulle holde foredrag nektet jeg å komme hvis jeg ikke fikk holde et innlegg. Det må dere se på til neste gang BI. Det er mange flinke damer som kunne inspirert dere like mye som disse flinke karene. Just saying.

Det var mye nyttig informasjon som ble delt. Både hvordan Telenor tenker PR globalt, hvordan Sparebanken 1 gjør sitt for ikke å være en kjedelig bank online, og ikke minst rosabloggernes «far» Thomas Moen som slo et slag for disse unge flinke rosabloggerne. For de fortjener mye mer respekt enn de får uansett hva en måtte mene om tema og innhold.

Disse karene er flinke på PR og kommunikasjon, det er ikke tvil om det. De vil sikkert på sine blogger gå igjennom temaene som kom opp til diskusjon, se på hva som var bra/dårlig (kanskje), men det gidder ikke jeg. Jeg lærte noe, jeg reflekterte, og fikk diskutert faget. Da er jeg happy. Skal ikke så mye til for å tilfredstille mor! Min blogg er anderledes. Jeg går i dybden når det gjelder, ikke her. Da tar jeg på meg dykkerdrakt og kommer ikke opp før problemet er løst. På blogg synes jeg det blir kjedelig og langtekkelig. Det er meg.

Liker anlegget vi alle fikk! Takk BI! Angry birds! Mitt favorittspill på mobilen rett etter Temple run. Har du spilt det? Temple run altså? Jeg er helt hekte og SKAL komme over millionen før jeg gir meg. Jeg får spille på flyet for nå bærer turen HJEM. Ja, Stavanger er forsatt hjem etter 15 år på Østlandet.

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>