Mennesker som inspirerer

Jeg har omtalt henne før. Denne kreative dama i Brumundal med sitt eget Inspirasjonshus. Det populære Blå huset ved E6. Hege W er bare flink. Hun syr, hun skaper, hun maler, hun dekorerer. Jeg tar av meg hatten for denne medgründeren som aldri gir seg. Nå har hun i tillegg til alt annet startet nettbutikk, og jeg surfet innom der i går. SÅ masse fint!!

Elsk på disse regnjakkene. Figursydde! Og tresko….beste som finnes om sommeren til en enkel kjole. Jeg har paraply som minner om denne, men den er ødelagt så da må en vel skaffe seg en ny! Nei, her var det jammen mye fint, jeg surfer videre i butikken hennes. Ville bare dele med deg. Butikken finner du HER, treskoene HER, og denne pluss mange andre regnjakker HER.

Dette er ikke et betalt innlegg. Kun deling fra min side. Var ikke regnfrakken bare fantastisk!!?

Oppdatering: Etter jeg la ut dette innlegget ble Hege så glad at hun sendte følgende i en mail : – Alle som bestiller varer ut denne uken får med en overraskelse 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-05-03T10:17:46+00:00 3. mai, 2012|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits