Hvem bestillte snø!?

En lørdag morgen i mai skal en IKKE våkne opp til SNØ/sludd ute! Hvem i alle dager bestilte det? Jeg blir så irritert! Men hjelper det å bruke energi på å irritere seg over noen snøflak? Nope. Derfor velger jeg et positivt sinn i det jeg snart setter meg i bilen.

Norefjell SPA&Resort står for tur og Womens Weekend. Syv hundre kvinner samlet på et og samme hotell….det må da bli vanvittig bra!? Jeg skal holde foredrag i ettermiddag, les gjerne litt mer om helgen HER .

Jeg fikk en tweet fra mannen til Caroline (fotballfrue) igår kveld. Han er redd for fruen sin som har sommerdekk på bilen for på Norefjell meldes det om snøfall idag. Har jeg noen lesere i området? Er det snø på veiene?

Jeg setter meg straks i bilen og vil blogge underveis. Ikke akkurat når jeg kjører, selvom jeg sikkert kunne vært truende til å gjøre det, men IPad og kamera er med og jeg er sikker på at det blir mange flotte bilder fra denne helgen! Her blogget jeg fra bilen igår…sønnen spilte kamp og det ble mye venting mellom kampene. Hehe.

20120505-090043.jpg
Forerdelig kaldt var det og. Jeg var gjennomfrossen når jeg endelig entret stuen igår kveld kl 2150. Ha en fin fin dag kjære leser, vi blogges snart igjen!

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>