Pust med magen, Trine

Klokken er 21.29 og først nå setter jeg meg ned. Dette har var DEN dagen! For at jeg skal huske at slike dager ikke er å foretrekke setter jeg herved ned en huskeliste på alt jeg har gjort, og ikke skal gjøre igjen. Som om det kommer til å skje! :

 • Stod opp 0630 siden mye måtte fikses før ungene dro på skolen 0750.
 • Møte med ansatt i Chills om ny kunde 0830-0915
 • Kjørte til Oslo ( femti min i bil)og første møte med Therese Cleve 10-12 (Skal vi danse-Therese, elsk på henne. Forteller mer senere)
 • Møte med Tapas Janne fra 12-12.45 (ELSKER maten hennes! Alle må prøve den engang….)
 • Nettverksmøte hos Virke med kommunikasjonsdirektører fra ulike selskaper fra 13-16 (handler om sosiale medier og hvordan bedrifter bør opptre)
 • MANGE telefoner i bilen på vei hjem fra 16-17
 • Kjapp tur innom Kiwi for å handle middag
 • Mellom 17-18 laget jeg mat mens jeg støvsuget, hang opp en vaks med klær, satte på en ny vask OG tømte oppvaskmaskinen.
 • 18-1930 Møte på skolen ang ungdomsskolen som sønn snart skal begynne på
 • 1945-2100 gjennomgang av lekser med minsten pluss forberedelser til Tine stafetten hun skal springe imorgen
 • 2100-2128 sende barn i dusj, seng og prate sammen på sengekanten i noen minutter.
 • 2129——–> til 2300: oppdatere meg på nettet, lese aviser, puste litt, blogge

Sånn går nå dagan. Innimellom alt dette må en ikke glemme å puste, spise og slappe av. Jeg har to-tre sånne dager i løpet av en uke, og derfor ikke rart at jeg skriker etter ferie innimellom. Jeg har sagt det før og sier det igjen: gründerlivet er IKKE for pyser. Her er bilder av de deilige søtsakene som Janne kom med idag. Gjengen på Virke gikk i taket av ren nytelse og derfor bestilte vi like greit full tapasrunde av Janne til neste gang. LIKER! Glad i tapas du?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-05-09T21:59:13+00:00 9. mai, 2012|Categories: MIN BLOGG|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Ragnhild 9. mai 2012 at 22:12 - Reply

  Elsker tapas, men denne var ny for mæ 🙂
  Men for en dag du har hatt…. pleie kroppen og beina i kveld..
  Kos dæ, og fortsatt fin kveld 🙂

 2. Karen 10. mai 2012 at 15:15 - Reply

  Tapas er digg, lager den oftest selv. Men kommer jeg til Drammen så skal jeg legge inn en lunsj der.
  Ellers så inspirerer du som vanlig, spennende å følge deg!

  • Trine Grung 10. mai 2012 at 20:56 - Reply

   Jannes tapas er i Oslo og må bestilles. Men hun burde ha cafe!

 3. Beate 11. mai 2012 at 02:15 - Reply

  Jeg får høy puls bare av å lese innlegget. Jeg kjenner meg igjen. Jeg har ikke på langt nær like mye å gjøre som deg, men bare det å ha mange tanker i hodet om alt som _skal_ gjøres, gjør meg stressa og sliten. Hvis du har noen tips til hva du gjør for å takle dette, eller roe ned, så del det gjerne!

  • Trine Grung 11. mai 2012 at 07:59 - Reply

   Tips ja! De kommer, bare gled deg! Skal starte egen tv kanal online m en frisk dame med mye kunnskap. Da kommer det mye kjekk info Beate 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits