I dag er dagen!

Jeg har krampe i kjeven. Virkelig! Idag har ikke bare en tråd, men et helt nøste falt på plass! Tre nye kunder på plass for Chills sin del, og i tillegg ser det ut til at et konsept Chills har utviklet blir kjøpt opp FØR det er lansert! GULL! Deilig å se at våre kunder verdsetter våre kreative krumspring !

Ikke nok med det, men den første kunden vi skrev kontrakt med og opprettet en blogg for, hvor vi og er innholdsleverandører, har hatt nesten 3000 besøkende på tre uker! OG de besøkende gjør butikk hos kunden på grunnlag av bloggen! Hvor sykt gøy er ikke det!! Jeg er bare SUPERSTOLT i dag! Grunderhjertet mitt sprekker av stolthet og jeg gliser så krampa tar meg! De som her lest bloggen min lenge vet hvor mye jeg har kjempet de senere årene, og endelig løsner ting. Jeg blir så stolt, så glad, og alt på en gang.

Nå må jeg sluttføre dagens oppgaver og komme meg hjem til mine «små». Minsten har gått videre med laget sitt i Tine-stafetten. Det blir champagnebrus under middagen i dag, vår form for champis! Gratulerer meg selv, Chills, jentene «mine» og ikke minst leserne. TJOHO!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:00:08+00:00 10. mai, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. Lillian Fjeld 10. mai 2012 at 15:25 - Reply

  Gratulerer Trine, unner deg virkelig dette! …bukker og tar av hatten, du er superflink 🙂

 2. Tone 10. mai 2012 at 16:04 - Reply

  Herlig Trine, Gratulerer og flott at du får igjen for innsatsen.

 3. Mia 11. mai 2012 at 11:17 - Reply

  Gratulerer! Så bra at du ikke har gitt opp selv når det har gått litt i motbakke:) Herlig!!

  • Trine Grung 11. mai 2012 at 11:49 - Reply

   Kommer aldri til å gi meg selvom det på bloggen kan virke sånn når motbakkene blir veldig bratte! God helg!!

 4. Helena Guldal Miksch 13. mai 2012 at 17:45 - Reply

  Trine, du har ALL grunn til å være både glad og stolt!! Fy søren, jeg beundrer deg virkelig for alt du har oppnådd så langt, du imponerer hele tiden. Stå på!! Jeg syntes det er så herlig å lese bloggen din, for din livslyst og din positive holdning smitter over på meg. Tusen takk Supertrine! 🙂 – Helena, 16 år

 5. Tone 14. mai 2012 at 03:33 - Reply

  Hurra Trine! Gratulerer 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits