Gratulerer med dagen !

Så var det 17 mai igjen. Iskald 17 mai. Jeg nektet å ta hensyn til været for de nye tøyskoene jeg hadde kjøpt for anledningen skulle brukes. Så enkelt. Aldri har jeg vært så kald som i dag. Jeg var mørkeblå på tærne når jeg ga opp etter to timer. Det regnet, haglet, og blåste om hverandre, og solen viste seg kun i ca 10 minutter. Det er så lite koselig når 17 maiværet oppfører seg som i dag!! Hele fjerdetrinnets foreldre har stått på lenge for at dagen skal bli bra, så regner vi vekk.

Lite å gjøre med det, men det gledelige er at det forlenger middagskosen vi snart skal ha med gode naboer! Herlig med slike tradisjoner. Hver 17 mai er vi sammen med flere av våre gode naboer. Noen naboer har en god kjemi med, andre ikke. Sånn vil det vel alltid være i et byggefelt. Jeg kunne skrevet en veldig morsom historie om en nabo, men jeg tror jeg lar være. Det blir vel bare trøbbel tenker jeg. Mihihi

Blogges imorgen. Nå skriker magen etter føde. Jeg klarte å holde meg unna alle kakene og bollene på skolen, men is til dessert MÅ jeg ha. Punktum.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-05-17T14:59:53+00:00 17. mai, 2012|Categories: MIN BLOGG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits