At the office

Det er vamt og deilig! SOMMEREN ER HER! Jeg blir helt yr, selvom jeg klarte å skrive våryr et sted og mente yr. Det betyr visst ikke det samme. Funny, vi lo så vi skreik her på kontoret. En mister jammen arbeidslysten i denne varmen, og vi sitter alle og kikker ut på solen. Torget i Drammen er så fint på denne tiden av året, skal ta noen fine bilder en dag.

Vi sitter i skrivende stund og jobber med design på Blogghuset. Skal fortelle mer om dette senere, men vi lander en og en avtale om dagen så alt ser veldig bra ut. Vi leter etter lokaler og tenker at det må løse seg snart. Det er tre steder i kikkerten, men som nystarta bedrift er det viktig å holde kostnadene nede. Derfor er det helt uaktuellt å leie et sted som medfører at vi «blakker» oss.

Heldigvis er dette noe som karene i Chills ordner med. Vi fem som sitter på kontoret jobber med kundene våre og administrerer det som skal administreres der. Tre nye kontrakter på plass den siste uken og ting ser lysere og lysere ut.

Planer i Sommer? Danmark venter på meg, men utover det blir det vel hytten. Jeg har så lyst å reise langt bort! Kultur, opplevelse, lite koselig hotell uten masse folk, lange stunder på cafeer hvor en kun ser på mennesker og snakker om livet, drikker litt cava, sommerkjolen blafrer, og livet er en lek. Alt er lystig og enkelt. ALT.

Hva skal du i sommer? Siste uken på Instagram ser slik ut:

 

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>