Sofalivet og ny BFF

Det koker. Jeg føler jeg bor i en ovn. Det er så varmt at jeg drømmer om isbitbading, frysebokser og aircondition. Men en fordel er det i heten, jeg har fått meg en ny bestevenn. Møt VifteVinni: 

Han svikter ikke, trenger litt strøm og klager ikke over å måtte jobbe hele dagen. FOR en kar! Til og med nattevakten gjør han unna uten et eneste sukk. Dagens ungdom har mye å lære av denne karens arbeidsmoral.

I skrivende stund ligger jeg rett ut på sofaen i annen etasje med volumet på surroundanlegget på full guffe. VifteVinni gjør jobben sin og kjøler ned en oppheten kropp. Deilig. Grunnen til den høye lyden er selvfølgelig finalen i The Voice og jeg er veldig usikker på hvem jeg heier mest på!!? Martin var den som imponerte mest, men når de rullet igang oppsummeringen rett før nyheten ble jeg usikker. Aleksander sin sang var veldig fin!

Uansett har dette konseptet etter mitt syn vært det beste Tv2 har hatt på lenge. Deler av programmet har vært vel forutsigbart og veldig lite variasjon i de ulike innslagene. Det er det samme hver gang, men når deltakerne har imponert som denne våren glemmer en det egentlig.

Kanskje de skulle tenke litt på det til neste gang? Endre innslagene litt og endre noe på de fra gang til gang? For det blir en sesong til av dette konseptet, det er jeg skråsikker på!

Det er pinse og jeg er sikker på at mange er på en slags kortferie. Ikke jeg. Jeg skal sykle, ha fokus på ungene, forberede datter på stevne hun skal være med på til mandagen, og nyte seine morgener. En tøff uke begynner å se lysere ut og det er deilig.

Idag hadde jeg jentene på jobben hjemme hos meg. Ute/inne kontor og masse kos. Vi ler oss i hel av en profil på twitter kalt @FakeTrineGrung. Utrolig morsom og tar meg på kornet så det holder. Tøyser med collagene mine og er rett og slett bare morsom. Skal blogge om den imorgen. @FakeTrineGrung er en FEST!

Nå står Eli-Kari og blomstrer på skjermen mens jeg sender takknemlige blikk til VifteVinni. Min nye BFF, aldri forlat meg!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-05-25T21:45:56+00:00 25. mai, 2012|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Cecilie 26. mai 2012 at 11:37 - Reply

    Fin vifte 🙂 Hvor er den fra? Må nemlig ha en sjæl da det er vinddødt og 32 grader i skyggen. (Ja, i Norge!)

    • Trine Grung 26. mai 2012 at 17:08 - Reply

      Hvis du søker retro bordvifte så kommer det opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits