Mat for mor?

Her om dagen fikk jeg en pakke på kontoret. Toro lanserer et nytt lav-karbo konsept og jeg bestemte meg for å prøve. Det luktet sykt godt fra grytene og jeg mikset sammen fire pakker til hele familien. Begge ungene gledet seg til å smake og jeg kan med sikkerhet si at de ikke ble skuffet. Den med spansk chorizo var en klar favoritt og var veldig godt krydret.

Ti minutter på komfyren og vips så var middagen klar. Jeg kommer helt klart til å velge disse når hverdagen byr på tidsmessige utfordringer. Veldig gode begge to. Kos deg!

Annonse

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Kommentarer

  1. Nina sier

    Hei Trine:) Jeg har ikke micro, men har veldig lyst til å prøve ut disse Toronyhetene. Ser du har varmet dem direkte i kjele, mitt spørsmål er da om du regner 10 minutter (for én rett) på komfyren fra og med det småkoker, eller 10 min alt i alt..? Regner med 10 min fra småkoking?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>