Mat for mor?

Her om dagen fikk jeg en pakke på kontoret. Toro lanserer et nytt lav-karbo konsept og jeg bestemte meg for å prøve. Det luktet sykt godt fra grytene og jeg mikset sammen fire pakker til hele familien. Begge ungene gledet seg til å smake og jeg kan med sikkerhet si at de ikke ble skuffet. Den med spansk chorizo var en klar favoritt og var veldig godt krydret.

Ti minutter på komfyren og vips så var middagen klar. Jeg kommer helt klart til å velge disse når hverdagen byr på tidsmessige utfordringer. Veldig gode begge to. Kos deg!

Annonse

Comments

  1. Nina says

    Hei Trine:) Jeg har ikke micro, men har veldig lyst til å prøve ut disse Toronyhetene. Ser du har varmet dem direkte i kjele, mitt spørsmål er da om du regner 10 minutter (for én rett) på komfyren fra og med det småkoker, eller 10 min alt i alt..? Regner med 10 min fra småkoking?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>