Stolt storesøster

Det er ikke ofte jeg er privat og deler familien her på bloggen, men når min supersyklist av en lillebror får dobbelside i avisen blir jeg stolt og deler gjerne. Han har gått fra å være en ekte sofagris til å bli en elitesyklist som hevder seg i konkurranser. TENK om han hadde begynt med sykkel i ung alder, vi snakker Hushovd nivå! Han har tydelig talent for dette fremkomstmiddelet på to hjul og trener målbevisst og mye. Han er godt gift med tre barn så hverdagen er like travel som din og min. Men likevel klarer han dette.

Det krever sitt, det er sikkert. Men Truls elsker det og jeg blir så motivert av han! Han er tidlig oppe i helgene for å sykle FØR familien står opp slik at syklingen ikke går utover tiden med de. Han sykler til jobb uansett vær og vind, han har gått ned over 30 kilo og har snudd rundt på alt som heter kosthold. Han Truls som jeg kjente fant fort frem gotteriskålen hver kveld og satte seg foran tv-en. Snakk om å snu seilet! Han ser nesten ikke tv lenger og har funnet andre verdier. Han mekker på syklene sine som alle har damenavn.

Er ikke dette flott! Jeg prøvde å finne noen eldre bilder av Truls for å vise forandringen, men ombestemte meg. Det er helt uvesentlig hvordan en ser ut, men forandringer som min bror har gjort på alle plan er virkelig verdt å hente motivasjon fra. Han er rett og slett et nytt menneske med en helt annen livsgnist. Hørte jeg sykkeltur idag, kjære leser? Jeg MÅ strukturere dagene mine mer…..jeg SKAL sykle mer. Dere kan lese hele stykker HER.

 Truls og Gro

Vinnerne i konkurransen til Inspirasjonshuset ble :

Therese, thessie_81@hotmail.com, Størstepia, storstepia@hotmail.no, og Rita Engh oveengh@online.no. GRATULERER!! Hege kontakter dere og sender premier. GOD HELG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:23:10+00:00 8. juni, 2012|Categories: PERSONLIG|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits