Stolt storesøster

Det er ikke ofte jeg er privat og deler familien her på bloggen, men når min supersyklist av en lillebror får dobbelside i avisen blir jeg stolt og deler gjerne. Han har gått fra å være en ekte sofagris til å bli en elitesyklist som hevder seg i konkurranser. TENK om han hadde begynt med sykkel i ung alder, vi snakker Hushovd nivå! Han har tydelig talent for dette fremkomstmiddelet på to hjul og trener målbevisst og mye. Han er godt gift med tre barn så hverdagen er like travel som din og min. Men likevel klarer han dette.

Det krever sitt, det er sikkert. Men Truls elsker det og jeg blir så motivert av han! Han er tidlig oppe i helgene for å sykle FØR familien står opp slik at syklingen ikke går utover tiden med de. Han sykler til jobb uansett vær og vind, han har gått ned over 30 kilo og har snudd rundt på alt som heter kosthold. Han Truls som jeg kjente fant fort frem gotteriskålen hver kveld og satte seg foran tv-en. Snakk om å snu seilet! Han ser nesten ikke tv lenger og har funnet andre verdier. Han mekker på syklene sine som alle har damenavn.

Er ikke dette flott! Jeg prøvde å finne noen eldre bilder av Truls for å vise forandringen, men ombestemte meg. Det er helt uvesentlig hvordan en ser ut, men forandringer som min bror har gjort på alle plan er virkelig verdt å hente motivasjon fra. Han er rett og slett et nytt menneske med en helt annen livsgnist. Hørte jeg sykkeltur idag, kjære leser? Jeg MÅ strukturere dagene mine mer…..jeg SKAL sykle mer. Dere kan lese hele stykker HER.

 Truls og Gro

Vinnerne i konkurransen til Inspirasjonshuset ble :

Therese, thessie_81@hotmail.com, Størstepia, storstepia@hotmail.no, og Rita Engh oveengh@online.no. GRATULERER!! Hege kontakter dere og sender premier. GOD HELG!

Opt In Image

Få flere følgere på Facebook

Forstå hvordan du får følgere og skap butikk via din Facebookside. Se gratiskurset og få fart på siden din!

Du kan enten sitte å vente på at følgerne kommer, eller lære hvordan de finner deg.

 

"Veldig bra kurs! Det er informativt og lettlært. Du er morsom og engasjerende Trine! Det er jo enorme muligheter for bedrifter her på Facebook!"

Jorunn Ersdal Wennesland · Daglig leder 

"Likte kurset veldig godt med alle de konkrete råd om hva du kan dele, hvordan engasjere på Facebook"

Tone Bjørnson Aanderaa· Daglig leder

"Man tror man kan basis når man har holdt på noen år på sosiale medier, men det gjør man ikke! Har både lært mye og allerede endret og forbedret siden min etter 2 videoer i modul 1."

Bente Borgan · Daglig leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>