Siste arbeidsdag=ferie!!

Det er rart å sitte i stuen velvitende om at det er fire uker til jeg skal se Chills sine ansatte igjen. Jeg er hønemor, skikkelig hønemor. Hva skjer med at jeg sitter med en tom følelse inni meg når jeg virkelig trenger ferie!? Trenger ikke ferie fra jentene våre, mer fra forpliktelsene. Pluss det skal bli deilig å loffe rundt i morgenkåpe til middagen står på bordet, sånn nesten ihvertfall.

Kathrine sin farmor hadde bakt kake og den er seriøst noe av det beste jeg har smakt. Tenk så hyggelig å bare ta med denne på siste arbeidsdag før ferien! Jeg blir så glad for at jeg ikke er alene om å måtte tenke på at vi skal ha det hyggelig på arbeidsplassen! En ekstra glede er at jentene blogger alle om hvor hyggelig det er å jobbe hos oss, noe jeg blir enda mer glad for. Viktig å være stolt over jobben sin og ikke minst glede seg over hverdagen vi har sammen!

De som nå jobber hos oss er Belinda, Ida, Kathrine og Kristin. Med oss på web har vi Eigil , pluss to selgere som er knyttet til oss. De ønsker ikke online oppmerksomhet. Daglig leder er jo meg. Så rart å si det, daglig leder liksom.

Idag var jeg innom Chi Hair i Drammen for å fikse topplokket. ENDELIG er det mørkt igjen og følelsen av å komme hjem er herved komplett. Kort og mørk, det er meg. Ved neste sving, hvis dere lesere opplever at jeg skriker etter forandring, så har dere herved lov til å STOPPE meg. Lys og langt skal ikke entre min øverste etasje igjen. Sjekk buksen over her! Chi-jentene har fått egen logo på stumpen! FUN!

Nå, hva synes du? Mørk eller lys?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:14:13+00:00 28. juni, 2012|Categories: OPPLEVELSER|12 Comments

12 Kommentarer

 1. Stine 28. juni 2012 at 21:48 - Reply

  Nei, jeg er vel enig med deg…du er fin uansett, men finest som mørk! Ha en nydelig sommer!!!!!

 2. Mette Jørgensen 28. juni 2012 at 23:30 - Reply

  God sommer til deg og dine!
  Ps! Hvor er det blitt av oppusingsidene deres?
  Mette

  • Trine Grung 28. juni 2012 at 23:35 - Reply

   Den flyttes til en annen server i disse dager. Er oppe igjen innen kort tid….eller rett over ferien 🙂

 3. Cherri 29. juni 2012 at 01:25 - Reply

  Takk for en koselig, underholdende blogg!!! Kjekt å lese annet enn bare » rosa »
  🙂 Du er steintøff! Digger deg!

  Hadde vært hyggelig om du ville stemme på gullgutten min i Lano konkuranse ! 🙂
  http://lano.no/lanounge/gaute

  • Trine Grung 30. juni 2012 at 21:12 - Reply

   Tusen takk! Rosa er bra det, veldig glad i de selv

 4. Heidi P 29. juni 2012 at 07:34 - Reply

  God Sommer 🙂 Kjempe fin som mørk, men fin med lyst også 😉

 5. Merete 29. juni 2012 at 07:59 - Reply

  Du er knallfin som mørk:-)
  Riktig god sommer, og takk for mange artige og tankefulle stunder jeg har hatt på bloggen din!

 6. Vibeke 29. juni 2012 at 12:31 - Reply

  Mørk, absolutt 🙂 God sommer!

 7. Monica 29. juni 2012 at 17:19 - Reply

  Uten tvil mørk!! 🙂 Syns til og med du kan driste deg med enda en nyanse mørkere… 😉
  Nyt en herlig og velfortjent ferie! Liker veldig godt bloggen din!
  Tydelig du er en god leder & «hønemor». Har du en ledig jobb til meg også? Hihi..
  Ta frem morgenkåpen og kos deg med lange frokoster!
  Happy holiday!!! 😀
  Klemmmm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits