Hytteliv er ikke bare bare

Nyter fjellheimen, men alt som har med hytteliv å gjøre er ikke bare bare. Vi har vann og strøm i hytten her på fjellet, men alt med vannet å gjøre har ikke bare vært lett disse årene. Vi har hatt vannlekasjer, brunt vann, lukt i vann, og nå det siste, en oversvømt kumme. Jeg blir helt matt.

Her gleder en seg til å komme på hytten, og nesten hver gang så er det noe som må fikses. Ikke at vedlikehold ikke er en del av hyttelivet, men dette begynner å bli litt masse. Så i dag ser tunet vårt slik ut:

Forferdelig irriterende! Her må det graves ny grøft for å legge et nytt rør, for det som allerede er der er mest sannsynlig tett. HELDIGVIS har vi verdens beste nabo som heter Knut. Han har tatt førersetet i maskinen og gjør sitt ytterste for at grøften skal bli bra. Kummen fylles opp hver gang det ikke brukes vann inne, så her renner alle kraner nesten døgnet rundt. Jeg blir helt svett.

Mannen brukte store deler av gårsdagen nede i kummen for å finne feilen, mens jeg brukte tid på nettet til å finne fagfolk som kunne hjelpe oss. Det er da en oppdager hvor viktig det er  å søkeoptimalisere nettsidene sine, kanskje blogge om jobber en gjør for å komme høyere opp, og ikke minst for at vi som søker etter info kan se egne referanser. Det er dette Chills driver med og siden er nå oppe: Sosiale Medier 123.  Hvordan gjøre en nettside mer levende for ditt firma.

Igår surfet tante min og jeg rundt for å finne skyvedørsgarderobe som kunne passe til soverommet vårt. Vi var innom Maxbo sine nettsider og de var IKKE bra. Ikke lette å finne frem på, pluss dårlig og lite informasjon som lå der. Jeg blir helt matt. Så stort firma, og så dårlig sider. Derfor endte vi ikke opp på Fagernes sin Maxbo-butikk for å kjøpe garderobe.

Noen som vet hvor en finner fine skyvedørsgarderober som kan passe på en hytte? Ikke funky eller minimalistisk….det passer ikke på hytte, synes jeg. Alle råd tas imot med stor takk!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:08:38+00:00 13. juli, 2012|Categories: OPPLEVELSER|4 Comments

4 Kommentarer

  1. Ann Cathrin Width Skram 13. juli 2012 at 16:38 - Reply

    Elfa har gode løsninger, med masse ulike fronter. Like greit å gå inn på sidene til Elfa som på et byggevare firma. Alltid kjipt når ting ikke fungerer, men dere er i gang så snart er sikkert alt på stell!

  2. Ida H 13. juli 2012 at 19:37 - Reply

    Elfa er helt genialt. Kan bygge det akkurat slik du/dere vil ha det 🙂

  3. Karina 13. juli 2012 at 23:48 - Reply

    Vi var fast bestemt på å unngå IKEA sine garderober, men måtte til slutt krype til korset. På garderober er de suverene både når det gjelder pris og løsninger!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits