Svarthammeren 2012

Ny dag, endelig sol på himmel, og tidlig bestemte vi oss for at dagen MÅTTTE nytes over 1000 meter. Svarthammeren ligger ved siden av Skaget her i Valdres og er en perfekt formiddagstur på rundt to timer. Litt niste i sekken og ut på tur bar det:

20120715-175909.jpg
Jeg kan ikke få skrytt nok av våre gode naboer her oppe, fjellheimen hadde rett og slett ikke vært den samme uten disse to familiene fra Hønefoss. Vi går på turer sammen, griller, drikker kaffe, nyter vin og har gode samtaler. Ikke minst spiller vi kort, selvom det er en stund siden de store turneringene.

Turen idag var deilig og endelig skinte solen. Endte opp med å sole oss på veien, SuperDigg!! Tilbake fra tur ble det et intervju med VG angående en blogger som gjør narr av rosabloggerne, igjen. Skal skrive litt om dette imorgen. Lei.

20120715-180236.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:08:33+00:00 15. juli, 2012|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Beate 18. juli 2012 at 12:26 - Reply

    Misunner deg! Sydenferie er herlig, men Norgesferier er bare topp! Nyt dagene i fjellheimen! Dere har ikke tenkt på å ha hund da? Dere som er så aktive. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits