Høst allerede?

Endelig kom det noen varmere dager. Jeg nyter forsatt ferie og synes det er deilig med denne roen jeg har om dagen. Jeg gleder meg til å ta fatt på høstens store oppgaver i Chills, og det hadde jeg ikke trodd før sommerferien startet. Jeg trodde jeg nesten måtte slutte å jobbe, så sliten var jeg.

Er ikke det rart, at en først ser dette etterpå? Jeg har aldri i mitt liv hatt så mye kaos i hodet mitt som for tre uker siden. Jeg var sikker på det skulle sprenge! Ikke en tanke klarte jeg å nøste, ikke en ting klarte jeg å tenke klart, og derfor er jeg glad for at jeg i ferien har hatt fokus på trening, natur, frisk luft og rolige morgener. Sunn mat og mye tid med familien har vært så etterlengtet at jeg har ikke ord. Jeg elsker familien vår. Vi fire har virkelig kost oss denne sommeren.

I skrivende stund burde jeg stå med trynet ned i en koffert. Om seks timer entrer datter og jeg danskebåten for å dra på Cup Danmark med sønnen sitt fotballag. Cup-livet skal «nytes» i fire hele dager. Gleden var stor når jeg sjekket YR i går: SOL alle dager bortsett fra litt yr på lørdag. LIKER!

Før jeg hiver meg over pakkingen skal jeg skrive et innlegg som kommer senere i dag. En genial nettside hvor du kan lage dine egne fotoalbum på nett, av Instagrambildene dine! Smooth! Ha en finfin dag!! Jeg heter trinegrung på Instagram hvis du vil følge meg 🙂

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:08:32+00:00 25. juli, 2012|Categories: OPPLEVELSER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits