Herlige Stavanger

Neste helg drar Chills-jentene og jeg til Stavanger. Vi har ikke hatt en skikkelig sommerfest for gjengen og derfor takket jeg JA når mailen fra Region Stavanger datt ned i innboksen. De inviterer oss til en fantastisk helg, som inkluderer musikkfestivalen RÅTT og RÅDE (sjekk ut programmet, LIKER),  mat fra Tango (ELSKER), lunsj fra Food Story, SPA på Sola Strand Hotell OG overnatting på Clarion Hotell Stavanger. Gjett om vi gleder oss!

Jeg har aldri vært på denne festivalen før og gleder meg spesielt til LMFAO – » I’m sexy and you know it»!! Bilder og mye mer kommer neste helg, bare å glede seg! Dette er en helg jeg skal leve på utover hele høsten, det er sikkert! Kjekt å vise jentene hjembyen min og….det gleder jeg meg aller mest til!

 Bildet av Vinni : Foto: Beate Sneve Larsen © TV 2
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:08:24+00:00 17. august, 2012|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. hobbyvimsa.blogspot.com 17. august 2012 at 20:22 - Reply

    Hørtes ut som en perfekt helg:)Kos deg med jentene:)

    Klem Linda;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits