Serie-anbefaling #Breakingbad

Jeg har lenge vært hekta på en serie. I flere uker har laptopen funnet veien til fanget og denne serien har blitt valgt som underholdning. Jeg er helt hekta, og vil anbefale den på det sterkeste. Dette er noe av det beste jeg har sett! Spennende plott, bra skuespillere, mye som skjer og stadig utvikling i historien. Jeg MÅ se en episode til hver eneste gang, klarer ikke å vente, og det har blitt senere kvelder enn hva jeg pleier. Her er trailer:

Jeg fant hele serien på CDON nettopp og denne MÅ du kjøpe til høstkveldene utover. Da har du og dine ihvertfall noe å gleder dere til.

  1. Sesong  HER
  2. Sesong  HER
  3. Sesong  HER
  4. Sesong  HER

Sesong 5 kommer nok, men ikke enda. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg!!! (affiliatelinker)

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:23:07+00:00 19. august, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|1 Comment

One Comment

  1. Linda 19. august 2012 at 22:59 - Reply

    Kjøpt! Gleder meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits