Min verste fiende

Jeg er min verste fiende. Jeg står foran skuffer og skap, kofferten skal pakkes, kjoler skal prøves, og jeg ramler fullstendig sammen. Jeg mener det seriøst, jeg har NULL selvtillit når det kommer til kle meg. Jeg kan se på andre og misunne de stilen.  Måten de får til å sette ting sammen og ser derfor lekre ut. Jeg vet dette er et triviellt problem, men jeg ramler fullstendig sammen. Jeg hater akkurat dette.

Alt jeg tar på meg føler jeg meg klein i. Ingenting passer som jeg skulle ønske,  alle kjoler gikk ut på dato for noen år siden, og ingenting matcher som jeg skulle ønske. Inni meg kjenner jeg usikkerheten komme krypende og da blir alt verre. Da går jeg fra å hate speilet, til å droppe å i det hele tatt gløtte i den retningen. Alle plagg blir feil, ingenting blir fint og jeg kan like greit droppe det.

Tidvis kan jeg droppe sosiale sammenhenger fordi dette ødelegger såpass mye for meg. Jeg pleier ikke å være så privat som dette på bloggen, men jeg søker vel kanskje medsøstre? Eller noen gode råd? Mange vil nok si slutt å klag, du ser da så flott ut! Bedre halvdel sa nettopp det, men det hjelper ikke! Jeg ser en fin bukse, men aner ikke om toppen passer til. Jeg ser noen kule sko, men aner ikke hvilken kjole de passer til. Uff. Jeg vil ha min egen hjemmestylist i form av en datamaskin som setter alt sammen!

Men gi meg noen tekniske dubbedingser. Jeg finner ut av alle de beste mulighetene på to sekunder. Vi har alle våre svakheter, og form og farge er vel en av mine. Jeg er 180 høy og størrelse 44. Jeg må lære meg å bli fornøyd som jeg er, men blir en noen gang helt fornøyd? Hvorfor skal jeg ødelegge slik for meg selv? Hva er ditt beste tips?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:14:06+00:00 23. august, 2012|Categories: OPPLEVELSER|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Lone 23. august 2012 at 20:05 - Reply

  Kan anbefale bruk av en personlig shopper. Du er ekspert sosialemedier på og selger dine tjenester, la en ekspert på klær og stil hjelpe deg. Good luck.

  • Trine Grung 23. august 2012 at 20:06 - Reply

   Takk! Ja det burde jeg fått meg….hvor finner jeg en da? Google? Er de i telefonboken?

   • Merete 23. august 2012 at 21:36 - Reply

    Ski Storsenter har en ansatt som personlig shopper- hun er kjempeflink!! Husker ikke hva hun heter, men på nettsidene deres finner du kontaktinfo:)

 2. me 23. august 2012 at 20:11 - Reply

  Å kjære vene, her kunne jeg sagt mye tror jeg, opptatt av klær som jeg er 🙂 Jeg er 178 og en 40 str, så vi er neppe så ulike tenker jeg 🙂

  Hva er dine «problemområder»? Mage? Rumpe? Lår? Bryst?
  Du har sikkert lange ben…utnytt det 🙂
  Generelle tips: Bruk smale bukser med rette ben, ev. bootcut, men unngå slimfit! Bruk så topper til som passer fasongen din….du FØLER garantert på deg om en genser/skjorte/tunika o.l kler deg. Det DU føler deg vel i vil som regel kle deg også 🙂 Unngå for korte topper og jakker. Hvis du MÅ bruke det så sørg for å ha noe langt under (singlet, skjorte o.l) Og, unngå for vide klær, det du tror du skjuler fremhever du istedenfor.

  Vet du Trine, uansett hva så er du ei strålende flott dame, hele du skinner når du prater (har da sett deg på TV skjønner du 🙂 ), du er ekte og varm i det du gjør. Selv i en striesekk hadde utstrålingen din overskygget den! Ta på deg det du føler deg vel i, vær ditt blide fine deg og kos deg på tur 🙂 Ha ei riktig god helg 🙂

  • Trine Grung 23. august 2012 at 20:15 - Reply

   TAKK! Dette var gode tips…kjenner jeg ble litt mer ettertenksom nå. Skal sjekke i kofferten en gang til….takk!

 3. Debs 23. august 2012 at 20:34 - Reply

  http://www.klikk.no/mote/kamille/article756801.ece
  Dette stykket forteller om personlig shoppere, og nederst er priser og anbefalinger i Norge/Oslo. Kan være greit å bruke når du så ofte skal i rampelyset og vil ha det ekstra schwonge som vi dødelige ikke trenger tenke på så ofte! ;P
  But REALLY, du er a million dollar babe og samme hva du sputter på deg så er du flotte! <3

 4. Grethe Elin Evertsen Omane 23. august 2012 at 21:18 - Reply

  Du ER ei utrolig flott dame Trine og med dine mørke farger kler du klare farger ekstra godt.
  Kjøp bare de klærne du faller pladask for & som du synes sitter behagelig på kroppen.
  Ta med ei god venninne på shopping runden neste gang & gjør det til noe positivt.
  Avslutt med en god lunsj & husk en flott utstråling er prikken over i -en.

 5. Janne GJ 24. august 2012 at 11:00 - Reply

  Jeg er også 180 høy og bruker str 44 (noen ganger 46). Sliter med akkurat de samme tankene som deg, ser masse lekkert både på andre damer og i butikker. Jeg handler klær men når jeg skal bruke dem så blir alt helt feil 🙁 Hvor er Trinny og Susannah når man trenger dem ☺

 6. Tigerlilje 24. august 2012 at 15:33 - Reply

  Sats på riktig og lekkert undertøy – det gjør stor forskjell, ikke minst hvordan du føler deg 🙂

 7. Linn 24. august 2012 at 21:41 - Reply

  Det finnes personlig shopper på Madlatorget også, men dere har vel nok program denne helga. Nyt helgå.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits