RIP Sigrid

Denne saken, som alle andre saker hvor barn er involvert, berør oss alle sammen. Vi engasjerer oss, føler med familien og følger de fleste nyhetsoppdateringer. Hva har skjedd? Har de funnet henne? Hvordan kan dette skje i trygge Norge?

Det grøsset nedover ryggen min når jeg leste at et lik var funnet. Min datter lurte på hva et lik var, for overskriftene får de med seg. Jeg tok henne på fanget og tårene rant. Mine tanker gikk med en gang til de som ikke lenger har en datter de kan løfte opp på fanget. Så uendelig trist.

Jeg ønsker å sende min omtanke til Sigrid sin nærmeste familie. Dette er ubeskrivelig trist og en finner ikke ord. Stå sterke sammen i denne tunge tiden.

20120904-192434.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:14:02+00:00 4. september, 2012|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

 1. Hobbyvmsa.blogspot.com 4. september 2012 at 20:28 - Reply

  Som mor selv vet jeg hvor vondt de har det.
  Bra at du engasjerer deg Trine, godt skrevet.

  Sender mange tanker til familien.

  Håper også de rette menneskene er tatt.

  Klem Linda

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits