Chills sin blogg er lansert

Jeg har i all stillhet jobbet hele uken med Chills sin blogg. Innlegg måtte redigeres, bilder måtte formes, farger og logo på plass, undersider omformes…og endelig er den klar. Det kommer til å være en blogg hvor fokuset blir jobben vi gjør for kunder, faglig innhold vedrørende sosiale medier, og ikke minst hvordan vi har det på jobb. Jeg har aldri kost meg sånn med en gjeng som de vi har samlet i Chills nå, hver dag er en fest.

Jeg må si en ting, hvis du kjenner et firma som trenger å endre nettsidene sine, gjøre nettsiden mer levende slik at den funker i sosiale medier, så del gjerne Chills sin side på din facebookside. Da blir jeg glad. Vi har en god del å gjøre, men alltid plass til flere kunder. Tusen takk og ha en finfin dag videre!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:25:52+00:00 7. september, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits