Travel gründer, men elsker det!

Det har vært en travel uke for unge lovende. Jeg springer fra det ene møtet til det andre og føler jeg knapt nok får tid til å spise. Ikke at jeg savner akkurat det, har sluttet å spise helt nå, garantert superskinny sommeren 2013. Bare nevner det.

Helsen begynner å kjenne presset når det stormer som verst om dagen, og nattesøvnen reagerer deretter. Jeg sover dårlig om dagen noe som sier meg at stressnivået er litt vel høyt. Imorges våknet jeg klokken 0500, og det første som gikk gjennom hodet mitt var: er Chills sitt nye design på bloggen lansert? Husket jeg alt igår?  Sånn kan jeg ikke ha det for lenge, men en liten stund til går det veldig bra kjenner jeg.

Jeg så en ufattelig inspirerende video igår, og hva som skal til for å oppnå suksess. Jeg er så enig med innholdet, for alt starter med et engasjement, en ståpåvilje, gode ideeer og gjennomslagskraft. I HAVE ALL OF THE ABOVE! Bare nevner det. Igjen. Ergo, Chills vil rocke universet innen kort tid!

Jeg har de siste kveldene sittet med det nye designet til Chills sin blogg, og endelig er det klart! Ekstra stas at de ansatte og har begynt å blogge!! Ida er førstemann ut, les hennes innlegg HER.

Hva synes du om designet?

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:00:08+00:00 20. september, 2012|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Hege 20. september 2012 at 18:10 - Reply

  Heisan, kult design! Men tanke fra en journalist til en annen:!bedre med deler og engasjerer? Dropp seg – synes jeg. Kortere, klinger bedre – ser SEG blir jeg sittende og lure på om det burde vært DEG. Uansett bedre uten det ordet:-) stå på, du er virkelig en tøff dame!

  • Trine Grung 20. september 2012 at 21:43 - Reply

   Takk! Bra innspill, det skal jeg gjøre. Ser meg blind på ting etterhvert, gjør jo alt selv

   • Hege 20. september 2012 at 22:05 - Reply

    Heia sosiale medier slik at vi kan få innspill:-) tror forandringen vil gjøre seg – og jada, kjenner til at man blir blind…, koser meg forøvrig med bloggen din! Tester ut samme arena selv, dog med annerledes fokus, spennende saker og skal man henge på osv osv….ha en god kveld videre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits