En gladfølelse

Det er sent på kveld. Frisk høstluft siver inn vinduet ved sengen og mor har endelig landet påen av hotellputene sine. Har jeg nevnt det? Clarion hotell Stavanger sendte alle i Chills en hilsen etter endt tur for noen uker siden, og disse puttene er rett og slett fantastisk deilige. En fugl har hvisket meg i øret at de selges på alle Clarion hoteller, bare nevner det.

Tidligere denne uken sendte jeg datter på leirskole. Elleve år og for første gang lenge vekke fra mor. Gud så rart det var, jeg klarer ikke helt å venne meg til tanken. Datter og jeg snakker om alt, oppdaterer hverandre på det meste stort sett hver dag, trives i hverandres selskap, og gjør mange ting sammen. Derfor var det veldig rart å sende henne avgårde for en hel uke, det mangler noe hjemme.

Sønn nyter godt av denne alenetiden med mor og far, og storkoser seg med oppmerksomheten som han rår over om dagen. Ikveld var vi begge på sønns fotballkamp, og jeg skal love deg det var en kald opplevelse. Sjelden har jeg vært så kald. Mange spreke foreldre var møtt opp for å heie, resultat ble 2-2 og sønn scoret på straffe. Stas!

Vi kan vel bare konkludere med at høsten er i full gang og vinteren rett rundt svingen. Jeg sliter litt med akkurat dette for snø er, etter mitt syn, noe vi reiser til. Ikke bor og lever med flere måneder av året.

Jeg har forresten helt glemt å vise mitt kortere hår. Jeg jobber for mye om dagen, men tenker på dere lesere stort sett hver dag. Det må bare være slik en periode, men jeg vet at det kommer andre tider. Chills sin blogg har fokus om dagen, og det er viktig at den fylles med masse innhold som er relevant for kunder vi tar kontakt med. 




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:13:56+00:00 25. september, 2012|Categories: OPPLEVELSER|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Kristin Poulsen Høiberg 26. september 2012 at 00:29 - Reply

    Denne klippen kledde du virkelig Trine!

  2. Ege Denne 14. oktober 2012 at 19:29 - Reply

    Veldig veldig fint! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits