Ordtak som gir mening

Sofaen er min beste venn idag. Vi er tre i huset med halsbetennelse, feber og vonde kropper, og takk for Facebooksiden min for der rant det inn med gode kjerringråd! Ingefær er i hus, vann kokes og sitron suppleres det med. Honningen er heller ikke langt unna.
Mobilen er bestevenn på slike dager og i skrivende stund ruller «Two and a half men» på skjermen samtidig som jeg surfer nettet etter inspo. Var ikke denne fin?

20121219-210854.jpg
Jeg hater å være syk, jammen lenge siden sist. Datter ble frisk igår, nå er det sønnen og min sin tur.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:13:24+00:00 19. desember, 2012|Categories: OPPLEVELSER|1 Comment

One Comment

  1. Monia 20. desember 2012 at 12:46 - Reply

    Når tid er det du skal igang med nominering til den skikkelige blogawardsen. Ser vixen i dag har semifinalistene sine klare og norges største blogger caroline er ikke nominert i det hele tatt. Skjønner meg ikke på de der..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits