Stopp mobbing!

Det er viktig å bidra dere en kan og idag valgte jeg å gjøre nettopp det. Jeg ble bedt om å like en side, gikk inn på siden og likte umiddelbart temaet. STOPP MOBBING møtte meg med store bokstaver og LIKER knappen var enkel å trykke på. Jeg skrev med en gang på siden at jeg bidrar gjerne hvis jeg kan, fikk en mail, ble gjort til sideadministrator, og vips så var siden litt freshere og hadde fått nytt timelinebilde. Me fix 🙂 Nå skal jeg bidra til å rette enda mer fokus rundt dette viktige temaet!

Det er viktig å ha dette som fokus med den utviklingen som skjer på nettet spesiellt. Jeg sier ikke at en slik side kan gjøre annet enn å bidra til bevissthet og hva mobbing faktisk er, men uansett så er det noen ildsjeler bak som ønsker å bidra. Det må vi heie på og derfor oppfordrer jeg alle til å like siden som du finner HER.

Mobbing på nettet er en onde, virkelig. Jeg har noen ganger vært innom noen forum og får sjokk hver eneste gang. Både omtalen om meg selv, andre medbloggere og andre kjente personligheter. Ikke at folk ikke skal få ha sin mening om ens blogg og eventuelle offentlige profil, værsegod. Men tidvis grenser det til mobbing og folk går direkte på person, da en person en IKKE kjenner i det hele tatt.

Jeg personlig kunne ALDRI kommentert på nettet slik veldig mange gjør og kanskje en dag våkner disse menneskene og skjønner at det faktisk kan såre den de omtaler. Jeg har mange toppbloggere på mailen som er utrolig fortvilet over måten noen mennesker velger å omtale de….det er ille, og det må en endring til, virkelig!

Men mobbing på skoler, mobbing på jobben, jobbing på generellt grunnlag er ufattelig pysete og de som mobber har det som oftest verre en både du og jeg noen gang kommer til å få det. Hvordan en skal faktisk nå frem til de aner jeg ikke, men la oss prøve ihvertfall.

Del innlegget mitt, eller Facebooksiden STOPP MOBBING, på din facebook. Kanskje sammen kan vi gjøre en forskjell? Det er lov å håpe!

Stopp mobbing 2012

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:17:00+00:00 21. desember, 2012|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits