Godt nytt år bloggen

Da er kvelden snart her. Kalkunen entrer ovnen innen få timer, huset skal vaskes om få minutter, siste innkjøp skal gjøres og 2013 står for tur.
En ting er sikkert, neste år byr på mange endringer for min del. Jeg må ta noen grep og jeg begynner med babysteps allerede i midten av januar. Jeg skal begynne å blogge hver dag igjen og leserne mine skal få være med på hele reisen. Som alltid.
Jeg skal sørge for at neste år blir det året jeg husker i mange år fremover, og for at alle mine drømmer skal bli virkelige må jeg starte med meg selv. Ingen andre enn jeg kan ta de grepene som skal til for at mitt liv blir som jeg ønsker at det skal være.
Til helgen reiser vi til Gran Canaria med Godset. Jeg skal bruke den uken til å legge en plan for hva jeg skal gjøre først, hvor jeg skal begynne. Det skal ryddes i skuffer og skap, bokstavelig talt, og det skal ryddes i Trines indre. Det er mulig jeg trenger hjelp til noe av ryddingen og en god samtalepartner må finnes. Eller jeg har allerede noen som hjelper meg på det området, en god coach er viktig for å få ting på plass.
Jeg skal bli mer ærlig ovenfor meg selv og slutte å straffe meg selv for den miste ting. Jeg er ekspert i å sette meg for høye mål og «drepe» meg selv når det ikke går etter planen. Det er mange ting som ikke gikk som planlagt i 2012, men heldigvis kommer det et nytt år hvor en kan rette på feilstegene gjort ifjor. Jeg liker et nytt år. Riktig godt nytt år til leserne mine, jeg setter stor pris på dere og jeg lover deg at du vil like endringene som skjer her på bloggen i 2013! VI starter med nytt design i løpet av januar…..mer energi. Jeg må bare finne Trine først, jeg har mistet henne litt på veien. Håper du holder ut. GODT NYTT ÅR!

20121231-105019.jpg
Bildene er lånt fra Weheartit.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2012-12-31T10:52:42+00:00 31. desember, 2012|Categories: MIN BLOGG|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Helena Guldal Miksch 2. januar 2013 at 11:31 - Reply

  Ønsker deg et riktig godt nyttår, Trine! Håper det nye året bringer masse fint! Du er helt toppers, er så morsomt å følge deg via bloggen. Du gir meg så mye livsgnist og lysten til å lykkes i livet. Tusen takk for det!

  • Trine Grung 2. januar 2013 at 11:36 - Reply

   Tusen takk Helena! Du skulle bare visst hbor glad jeg blir for slike kommentarer! Tusen takk !!

 2. Me 2. januar 2013 at 21:35 - Reply

  Hei Trine og godt nytt år til deg 🙂 Du må ikke være så streng med deg selv! Flotte dama som har utrettet så mye allerede 🙂 Jeg gleder meg til å høre mer om ditt 2013 og jeg skal følge deg som vanlig 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits