Dagens online-tips 04.01.13

Dette er ganske genialt og jeg har hatt mitt lenge. Et online visittkort med egen URL som lett kan legges ved på mailsignaturen din, for ekspempel. Veldig enkelt knytter du deg opp mot de ulike kanaler du bruker i sosiale medier, og dine kontakter kan enkelt sjekke de ulike plattformene du er tilstede. Jeg digger about me sidene og anbefaler alle å lage sitt eget visittkort.

About me Trine GrungHvorfor skal en gjøre dette? Jeg har laget signaturen på mailen min slik:

Trine Grung

Creative leader  Chills AS

Direktelinker til alle mine sider på nettet, about me samler de viktigste utenom bloggen og jobbsiden. Del gjerne tipset med dine på facebook 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:05:35+00:00 5. januar, 2013|Categories: PERSONLIG|1 Comment

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits