Hver gang vi møtes #hgvm

Jeg mister litt pusten, jeg får lyst å bli artist. Jeg finner frem hårbørsten, roter meg inn på badet foran det store speilet, entrer min «scene» og kremter lett. Fra halsen, som nå er renset og klar for dyst, kommer «dans meg meg Oliver, Oliver, la neste dans bli min»!

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger singelen til Anita Skorgan ble spilt på pikerommet mitt. Mens brutter malte ansiktet hvitt og digget KISS regjerte Anita, Carola og Wham den kommersielle delen av huset. Jeg elsket «Oliver» og «Adieu» hardt. Virkelig hardt.

Jeg ble oppriktig rørt av Anita i kveldens «Hver gang vi møtes». For et varmt, ekte og fredfullt menneske, og for en karriere! Mange godbiter ble trukket frem fra glemselen, det er sikkert! Konseptet «Hver gang vi møtes» er ikke mindre enn genialt. Jeg er forelsket.

Morten Abel og Kurt vant meg ikveld, selvom det var ubeskrivelig godt å høre Lene Marlin igjen! Morten fordi han bare tørr, er så ufattelig kule, spiller ikke superstjerne- han bare er det. Kurt fordi han alltid rører meg musikalsk, jeg elsker stemmen din Kurt. Takk TV2, dette er ufattelig bra TV!

20130106-020510.jpg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-01-06T02:07:05+00:00 6. januar, 2013|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |2 Comments

2 Kommentarer

  1. Sylvia 6. januar 2013 at 21:34 - Reply

    Så enig med deg, gleder meg til neste gang.

  2. Em 12. januar 2013 at 18:45 - Reply

    Haha…så enig ang. Oliver….herrefred som jeg gaulet og sang, danset og var Anita Skorgan i den tiden 🙂 Det var veldig artig å mimre tilbake da sangen ble spilt igjen. Herlig program <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits