Hver gang vi møtes

Det er ikke mye jeg ser på TV lenger. Jeg har ikke tid til å følge serier hvis de ikke ligger online, men heldigvis har verden gått videre og det meste er tilgjengelig. Enten på Netflix, NRK,  TV2 Sumo (elsker) eller andre steder som kanskje ikke er like lovlige. Jada, jeg ser en ulovlig serie i ny og ne, arrest me.

Men en ting er sikkert. Jeg gleder meg SINNSYKT til hver lørdag når vi hele familien samles foran skjermen til HVER GANG VI MØTES! Jeg har aldri latt meg røre mer av et program og i dag presterte jeg å gråte av PROMOEN på TV. Kun fordi Marion Ravn og Lene Marlin gråt. Aldri skjedd før. En av grunnene er at Lene Marlin skal i hovedsete og Lene er unik på mange måter. Ihvertfall for meg.

Av en eller annen grunn så håper jeg Lene leser dette. Jeg har alltid elsket musikken din og jeg var svoren fan i min tid i NRK Petre. Hele du Lene med ditt vesen har noe skjørt over seg, noe ekte, og jeg har tilgode å lese et intervju hvor du ikke reflekterte over viktige sider ved livets gang. Du har nok hatt noen tøffe år bak deg etter hva de viser på TV imorgen. Det er ikke alle som passer i rampelyset og i den rollen som pressen eller teamet rundt presser en inn i. Dette kan jeg relatere meg til (uten at jeg på noen måte er i Lene sin skala) og derfor får jeg ekstra mye empati for denne lille snella fra nord.

LeneMarlin1024x576S_660110a

Imorgen er det bare å ha cleenexen klar. Tårene kommer til å fosse som en foss i nedbørstider. Ikke bare vil musikken røre meg, låtene til Lene tolket av andre og da inkludert Ole Paus sin tolkning som igjen sikkert er fantastisk, men oppriktigheten til Lene, hennes tilstedeværelse og vesen. Jeg gleder meg til å gråte, det gjør ofte veldig godt. Spesielt etterfulgt av musikk en virkelig liker. Lykke til Lene, jeg håper inderlig på et album snart, men det er vel på trappene siden du er med i programmet? Teamet ditt sørger nok for nok PR når slikt lanseres. Lykke til uansett, og hils maken. Han er like unik og verdens hyggeligste fyr!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:05:19+00:00 18. januar, 2013|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. KilliVanilli 18. januar 2013 at 19:03 - Reply

  Så enig med deg, Trine. Ha en flott TV-kveld i morgen. :0)

  • Trine Grung 19. januar 2013 at 06:07 - Reply

   Like så du! Skåler m godis skal kjøpes inn og jeg benker meg

 2. Linn 27. januar 2013 at 19:58 - Reply

  Det heter NRK P3 ikke NRK Petre(det bare sies sånn)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits